Ατομικό ο Καμαρά

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Παναιτωλικού για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Στο ήδη γεμάτο απουσιολόγιο του Μπάμπη Τεννέ προστέθηκε ο Ανρί Καμαρά, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση του Παναιτωλικού. Ο Σενεγαλέζος επιθετικός, που δεν έχει ξεπεράσει ακόμη της ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν λόγω ενός χτυπήματος που δέχθηκε στο γόνατο, ακολούθησε ατομικό. Ωστόσο δεν υπάρχει ανησυχία σχετικά με την μη συμμετοχή του, αν και αυτή θα ξεκαθαριστεί στην αυριανή πρωινή προπόνηση. Στην προπόνηση δεν συμμετείχαν και οι ήδη γνωστοί τραυματίες Κουτρομάνος, Θεοδωρίδης, Μπουμάλ και Κούσας, που έκαναν θεραπεία.

Τα «καναρίνια» , που δεν είχαν υποχρεώσεις για το Κύπελλο Ελλάδας, καθώς θα παίξουν με τον ΟΦΗ στις 19 του μήνα, έχουν δύσκολη αποστολή στην Πλατεία. Ο Πανιώνιος είχε νικήσει την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ στο αντίστοιχο ματς του α’ γύρου στο Αγρίνιο κι έτσι τα «καναρίνια» έχουν ένα λόγο παραπάνω για να τα δώσουν όλα στο κυριακάτικο ματς.

Να αναφέρουμε, τέλος, ότι το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε παιχνίδια με μπάλα και οικογενειακό δίτερμα, ενώ η αυριανή (Παρασκευή 13/1) προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 11.30 το πρωί.