Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές για το Συμβούλιο Διοίκησης στο ΤΕΙ Μεσολογγίου

Οι εκλογές για την ανάδειξη των εσωτερικών μελών του Συμβουλίου Διοίκησης του ΤΕΙ Μεσολογγίου, ολοκληρώθηκαν και τα αποτελέσματα έχουν ως εξής: Συρμακέσης Σπυρίδων, αναπληρωτής καθηγητής, Χώτος Γεώργιος, καθηγητής, Γναρδέλης Χαράλαμπος καθηγητής, Μαυριδάκης Θεοφάνης καθηγητής, Μπατσούλας Νικόλαος καθηγητής και Καπότης Γεώργιος καθηγητής.

Πάντως, η υπουργός Παιδείας κυρία Αννα Διαμαντοπούλου επιτέθηκε εκ νέου στις διοικήσεις των πανεπιστημίων που δεν έχουν κάνει ως σήμερα εκλογές.

Μιλώντας την Παρασκευή σε ραδιοφωνικό σταθμό τόνισε μεταξύ άλλων ότι: «Υπάρχουν Πανεπιστήμια που οι πρυτανικές αρχές τους έχουν κάνει σαφές ότι δεν θέλουν να εφαρμόσουν το νόμο, δηλαδή δεν κάνουν τα στοιχειώδη».
»Για να εφαρμοστεί το κομμάτι της Διοίκησης ο Πρύτανης έπρεπε να κάνει δύο πράγματα: να δώσει τους καταλόγους και να συνεννοηθεί με την Εφορευτική Επιτροπή για να ανακοινωθεί η μέρα των εκλογών. Αρα υπάρχει συνειδητή υπονόμευση του νόμου. Η Πολιτεία δεν μπορεί να δεχτεί την υπονόμευση» είπε η κυρία Διαμαντοπούλου.

Και πρόσθεσε: «Εάν το επόμενο διάστημα δεν εκλεγούν τα Συμβούλια των Ιδρυμάτων τότε ο προϋπολογισμός τους δεν μπορεί να εγκριθεί, όπως ορίζει ο νόμος, και θα υπάρξουν προβλήματα στη χρηματοδότηση των ευρωπαϊκών προγραμμάτων. Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα συμβούν όλα αυτά, γιατί είναι λίγα τα Πανεπιστήμια που λειτουργούν με αυτόν τον τρόπο».