Δεν προλαβαίνει ο Χαριστέας το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννενα

Δεν προλαβαίνει ο Άγγελος Χαριστέας το κρίσιμο ματς της επόμενης αγωνιστικής στα Γιάννενα με τον ΠΑΣ Γιάννενα. Ο διεθνής επιθετικός δεν θα είναι 100% έτοιμος… και έτσι ο Μπάμπης Τεννές κάνει τα πλάνα χωρίς να υπολογίζει στον Χαριστέα, καθώς δεν θέλει να ρισκάρει τυχόν υποτροπή στον τραυματισμό του που θα τον κρατήσει ακόμη περισσότερο καιρό μακριά από την ομάδα, σε μια περίοδο που τον έχει τόσο πολύ ανάγκη.

Στα τελευταία μάτς ο έμπειρος τεχνικός είδε να την ομάδα του να αγωνίζεται με πολλές απουσίες, πράγμα που φάνηκε στην απόδοσή της. Γι΄ αυτό ο Μπάμπης Τεννές περιμένει να δει τι κατάσταση και τον υπόλοιπων τραυματιών για να αποφασίσει πως θα παίξει με στο ντέρμπι με τα Γιάννενα. Μέχρι στιγμής πάντως φαίνεται ότι κανονικά στην αποστολή του Παναιτωλικού θα είναι οι Θεοδωρίδης, Ρότσα και Ετζεγκουέλε που η αποθεραπεία τους πηγαίνει πολύ καλά. Όμως όσο αφορά το Θεοδωρίδη ακόμη δεν έχει ξηεκαθαρίσει η συμμετοχή στην εντεκάδα καθώς έχει μείνει πίσω σε προπονήσεις.

Κατά τα άλλα ρεπό είχαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν και στα δύο πρόσφατα παιχνίδια ενώ οι Θεοδωρίδης, Χαριστέας και Εντζεγκέλε γυμνάσθηκαν ατομικά παρέα με τους Φερνάντες, Μπλάζιτς, Τσενάμο και Μπαμπανιώτη και ο Ρότσα συνέχισε τη θεραπεία του.