Ε.Κ Μεσολογγίου σε Κατσούλη : “ο καθένας θα κριθεί εκ του αποτελέσματος της θέσης που κατέχει”

Η Διοίκηση του Ε.Κ.Μ. με δήλωση του προέδρου της σχετικά με το ψήφισμα καταγγελίας που κατέθεσε ο κ. Δήμαρχος Μεσολογγίου στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 24-1-2012, απαντά στον κ. Κατσούλη σημειώνοντας με νόημα πως “ο καθένας θα κριθεί εκ του αποτελέσματος της θέσης που κατέχει”. Ο Π. Κατσούλης είχε την υποστήριξει για πρέδρο του λιμενικού ταμείου Αιτωλοακαρνανίας τον Β. Κιτάγια, δημοτικό σύμβουλο Μεσολογγίου, ωστόσο ως γνωστόν εξελέξη ο Π. Παπαδόπουλος μέλος της διοίκησης του ΕΚΜ, κάτι που όπως φαίνεται δεν άρεσε στον δήμαρχο Μεσολογγίου…

Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου του ΕΚΜ :
1. Αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα του οποιουδήποτε εκπροσώπου να καταθέσει την υποψηφιότητά του για Πρόεδρος στην κρίση των μελών της Λιμενικής Επιτροπής.
2. Σχετικά με τις αιτιάσεις του κ. Δημάρχου για τις προθέσεις της Διοίκησης του Ε.Κ.Μ. δηλώνουμε ότι ο καθένας θα κριθεί εκ του αποτελέσματος της θέσης που κατέχει. Προς τούτο παραπέμπουμε στις δηλώσεις του νέου Προέδρου για τους στόχους και τις προτεραιότητες του Λιμενικού Ταμείου Αιτωλ/νίας.
3. Το Ε.Κ.Μ. και κατά το παρελθόν αλλά και τώρα έχει δώσει δείγματα γραφής, υπευθυνότητας και προτάσεων για τα οξυμένα και όχι μόνο προβλήματα της πόλης και της ευρύτερης περιοχής.