Πόρτα σε Γερμανούς για Ετζεγκιέλε

Απέρριψε πρόταση από ομάδα της Μπουντεσλίγκα για Ετζεγκιέλε ο Παναιτωλικός. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από το Αγρίνιο, η διοίκηση της ΠΑΕ απέρριψε προ ολίγων 24ωρων συγκεκριμένη προσφορά από γερμανική ομάδα που αγωνίζεται στην Μπουντεσλίγκα για την παραχώρηση του Γουίλιαμ Ετζεγκιέλε. Βάσει πηγών η πρόταση που έφθασε στην ομάδα άγγιζε τα 300.000 ευρώ για άμεση απόκτηση του παίκτη, του οποίου το συμβόλαιο υπό κανονικές συνθήκες λήγει το προσεχές καλοκαίρι με τους νεοφώτιστους.

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός, όμως, έριξε πόρτα, αφού πρώτα μίλησε και με την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Ο Εζτεγκιέλε δήλωσε πως θέλει να παραμείνει στο Αγρίνιο τουλάχιστον μέχρι τη λήξη της φετινής περιόδου και έπειτα θα δει τι θα κάνει. Και όταν λέμε «θα δει τι θα κάνει», η απάντηση βρίσκεται στις διαπραγματεύσεις που θεωρείται βέβαιο πως θα υπάρξουν με τον ποδοσφαιριστή για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Οι Αγρινιώτες θα κάνουν πρόταση ανανέωσης στον παίκτη, αλλά οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους. Και αυτό γιατί ναι μεν ο ποδοσφαιριστής είναι ικανοποιημένος στον Παναιτωλικό, όμως φαίνεται να ΄χει προτεραιότητα το εξωτερικό, αν και εφόσον φθάσει μία καλή πρόταση.

sentragoal.gr