Έστησε το χορό της κομματικής κουβέντας

Ό,τι και να πεις για το Δημήτρη Στάματη είναι λίγο… Ευτυχώς για εμάς των ΜΜΕ για άλλη μια φορά κατάφερε να σώσει την παρτίδα και έτσι ξεφύγαμε από ένα ανιαρό δημοτικό συμβούλιο. Κι όμως ο Δημήτρης Σταμάτης στην αρχή του δημοτικού συμβουλίου ήταν αρκετά ήρεμος παρ’ όλο που έθεσε 4 εκτός ημερήσιας διάταξης θέματα.

Στο θέμα του κοινωνικού ιατρείου όμως θυμήθηκε τα όσα προσφάτως έγραφε στο facebook και επιχείρησε για άλλη μια φορά να φτιάξει ένα κοινωνικό προφιλ για τον εαυτό του, κατάλληλο όμως μόνο για το γυαλί της τηλεόρασης. Στην ουσία το κομματικό του προφιλ ενδυνάμωσε με τη γαλάζια ρητορική του. Όπως και να χει, το να δημιουργεί όμως τέτοιες εντάσεις και να αποχωρεί κάθε τρείς και λίγο από το δημοτικό συμβούλιο, πρώτα από όλα δεν τιμά τον ίδιο και δεύτερον πλήττει το κύρος του δημοτικού συμβουλίου, που σε τέτοιες στιγμές κομματικής έξαρσης και από τις δύο πλευρές καταντάει καφενείο. Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε πως και η δημοτική ομάδα του Δ. Σταμάτη είναι κατώτερη των περιστάσεων, αφού πότε δεν τόλμησε να έρθει σε αντιπαράθεση με τον επικεφαλής της για τις αμφιλογόμενες κατά τους ίδιους αποχωρήσεις του. Είναι πραγματικά “λίγοι” οι σύμβουλοι του Σταμάτη που άγονται και φέρονται από το γαλάζιο βουλευτή, επειδή δεν πήρε το λόγο “επί προσωπικού”… Σκεφτείτε μόνο πως ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Γρίνος παρακάλεσε τους δημοτικούς συμβούλους να μην αναφέρονται στον κ. Σταμάτη με το όνομά του. Εκεί παρεμπιπτόντως πετάχτηκε και ο Μοσχολιός για να πεί την ατάκα του… “δηλαδή πως να σε λέμε; Σαλμά;;;”

Αυτή δυστυχώς είναι η κατάντια του δημοτικού συμβουλίου να κάνει πλακίτσα ο ένας στον άλλον… Στη συγκεκριμένη περίπτωση το χορό της κομματικής κουβέντας έστησε ο Δημήτρης Σταμάτης και προφανώς φέρει την ευθύνη για ό,τι ακολούθησε.