Νέες “βόμβες” Κατερινόπουλου χωρίς να κατονομάζει…

Ο πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ Θανάσης Κατερινόπουλος μπλογκάρει και καταγγέλει… Ο κ.Κατερινόπουλος σε νέο του άρθρο στο προσωπικό blog υποστηρίζει πως κάποιοι βουλευτές και πολιτευτές του νομού μας αντιλήφθηκαν ότι υπάρχει περιθώριο εκμετάλλευσης της ανάγκης του Νοσοκομείου να καλύψει τις ελλείψεις του και «σκέφθηκαν ότι οι θέσεις αυτές μπορούν να καλυφθούν από εργαζόμενους του Κέντρου Φυσικής Ιατρικής Αποκατάστασης (ΚΕ.Φ.Ι.Α – πρώην Κ.Α.Φ.Κ.Α Αμφιλοχίας), οι οποίοι πιθανόν να επιθυμούν την μετακίνησή τους».

Αιτιολογεί μάλιστα ο Θ. Κατερινόπουλος την αναφορά του αυτή σημειώνοντας πως “γίνεται, καθώς πιστεύω ότι πρέπει όλοι να γνωρίζουν τα παιχνίδια που παίζονται και επιτέλους οι εμπλεκόμενοι πολιτικοί να κατανοήσουν πως ο τρόπος που δρούσαν έχει τελειώσει!».

Ωστόσο ο κ. Κατερινόπουλος δεν κατομάζει κάνεναν πολιτικό πρόσωπο του νομού… Δυστυχώς αυτά που καταγγέλλει ο πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ τα ξέραμε, δεν είχαμε ποτέ την άποψη πως οι πολιτικοί του νομού μας είναι αγγελλούδια… Ονόματα θέλουμε κ. Κατερινόπουλε!!! Ονόματα!