Ενοχλήσεις ο Ονουάτσι – Στον Λεμονή οι οργανωμένοι

Ενοχλήσεις στο δικέφαλο αισθάνεται ο Μπέντζαμιν Ονουάτσι, ο οποίος έμεινε εκτός του προγράμματος της Δευτέρας, ενώ μένει να δει ο Τάκης Λεμονής, αν έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα.

Παράλληλα εκτός έμεινε και ο Άντι, ο οποίος έχει πρόβλημα τραυματισμού, όπως και ο Κουτρομάνος, ο οποίος είναι τραυματίας.

Τέλος εκτός ήταν και οι Εντζεγκουέλε και Βιντάλ, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Την Τρίτη η προετοιμασία θα γίνει στις 12:00 το μεσημέρι και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή, η οποία θα αναχωρήσει για Λιβαδειά.

Στον Λεμονή οι οργανωμένοι
Παρουσία αντιπροσωπείας των οργανωμένων, που συνομίλησαν με τον Τάκη Λεμονή, έγινε η προπόνηση του Παναιτωλικού! Περίπου 10 φίλοι του Παναιτωλικού, που είχαν για αρκετή ώρα τετ α τετ με τον Τάκη Λεμονή, ζητώντας και εξηγήσεις για την κακή εικόνα της ομάδας στην Θεσσαλονίκη, αλλά κυρίως να… σφίξει τα λουριά ενόψει της δύσκολης συνέχειας και ειδικά όσο αφορά τα δύο «κολλητά» ματς με τον Λεβαδειακό σε Λιβαδειά και Αγρίνιο, όπου δεν αποκλείεται να κριθεί και το μέλλον του Παναιτωλικού στην κατηγορία!