Οργανώνονται εργαζόμενοι και γονείς σε ΟΕΕ και ΟΕΚ Αγρινίου (video)

Σήμερα, πρώτη μέρα της απεργίας των εργαζομένων στον Οργανισμό Εργατικής Εστίας και στον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας πραγματοποιήθηκε παρουσία και των γονέων που στέλνουν τα παιδιά τους στον βρεφονηπιακό σταθμό του ΟΕΕ, ενημερωτική συνάντηση με σκοπό να καταγραφεί η αντίθεσή τους στη κατάργηση των οργανισμών.

Στη συγκέντρωση αυτή μάλιστα παρεβρέθηκαν για να ακούσουν τα αιτήματα εργαζομένων και γονέων ο Αντιπεριφεριεάρχης Αιτωλοακαρνανίας Βασίλης Αντωνόπουλος, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αγρινίου κ. Γρίνος, οι αντιδήμαρχοι Κατσαρή και Σφυρής και ο κ. Δ.Δήμας από τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Εργαζόμενοι και γονείς ζήτησαν από τους εκπροσώπους του δήμου Αγρινίου να θέσουν το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο Αγρινίου. Ωστόσο ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου τους παρέμπεψε σε τακτική συνεδρίαση του οργάνου, αφού την Τετάρτη η συνεδρίαση είναι ειδική (απολογισμός πεπραγμένων) και δεν είναι δυνατόν να συζητηθεί άλλο θέμα. Ζητούμενο όμως για τους εργαζομένους των δυο οργανισμών όχι μόνο στο Αγρίνιο αλλά και πανελλαδικά, είναι να προχωρήσει η οργάνωση του αγώνα τους σε κεντρικό επίπεδο. Σε αυτή τη κατεύθυνση τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξει η πρώτη αντίδραση του συντονιστικού των εργαζομένων πανελλαδικά, που ξεκίνησε να οργανώνεται.

[youtube width=”500″ height=”344″]http://www.youtube.com/watch?v=Q3g1DM3ZhN4&feature=youtu.be[/youtube]