Παίκτης του Παναιτωλικού ο Μπράντι

Την απόφαση να αποκτήσει τον Φαμπιάν Μπράντι έλαβε η διοίκηση του Παναιτωλικού. Ο 23χρονος επιθετικός έδειξε καλά στοιχεία και η ομάδα από το Αγρίνιο κατέθεσε το δελτίο του.

Ο Άγγλος φορ αποτελεί μία επένδυση για το μέλλον, αφού είναι μικρός ακόμα σε ηλικία και έχει δείξει ότι έχει τα προσόντα για να ξεχωρίσει.Υπενθυμίζεται ότι ο Μπράντι στο παρελθόν φόρεσε τις φανέλες των Σουόνσι, Χέρεφορντ και Τζίλιγχαμ, ενώ πέρυσι έπαιζε στη Νοτς Κάουντι.

Την ίδια ώρα, στο στρατόπεδο του Παναιτωλικού στρέφουν στα δύο ματς με τον Λεβαδειακό την προσοχή τους. Το αυριανό παιχνίδι και εκείνο της Κυριακής μοιάζουν με τελικό για τους παίκτες του Τάκη Λεμονή, τους οποίους στηρίζει η διοίκηση και περιμένει να δείξουν την αξία τους στα δύσκολα.

«Πρέπει να δείξετε εγωισμό και προσωπικότητα. Μόνο έτσι θα κερδίσουμε», ήταν τα λόγια του 52χρονου προπονητή. Οι Αγρινιώτες θα αγωνιστούν χωρίς τους Κουτρομάνο, Εντζεγκουέλε -δεν θα προλάβει ούτε την Κυριακή-, τον τιμωρημένος Ντολεζάι και τον Ονουάτσι που υπέστη τράβηγμα και δεν υπολογίζεται για περίπου 10 ημέρες.

sport-fm.gr