Έως τις 29 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις των ανέργων για την αυτεπιστασίας του δήμου Αγρινίου

Ανακοίνωση υποβολής αιτήσεων προγράμματος ανέργων του ΟΑΕΔ, για εκτέλεση έργων με αυτεπιστασία σε Δήμους.

Ανακοινώνεται στους ενδιαφερόμενους ότι, οι εγγεγραμμένοι άνεργοι που δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο μπορούν να υποβάλλουν αίτηση ηλεκτρονικά (μέσω Internet) για το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ με αριθμό πρωτοκόλλου Β104880/06-02-2012 και τίτλο «Δημόσια Πρόσκληση σε εγγεγραμμένους ανέργους για υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία κατάρτισης του ετήσιου κυλιόμενου πίνακα κατάταξης ανέργων για εκτέλεση έργων με αυτεπιστασία σε Δήμους, Συνδέσμους και Νομικά τους Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου» και για τις ειδικότητες της προκήρυξης :
1. Δ.Ε. Ηλεκτρολόγος
2. Δ.Ε. Οδηγός
3. Δ.Ε. Τεχνίτης Οικοδόμος
4. Δ.Ε. Τεχνίτης Ελαιοχρωματιστής
5. Δ.Ε. Τεχνίτης Σιδεράς
6. Δ.Ε. Υδραυλικός
7. Δ.Ε. Χειριστής Μηχανημάτων
8. Υ.Ε. Εργάτης Γενικών Καθηκόντων

στο κτίριο του Κέντρου Πληροφόρησης Νέων του Δήμου Αγρινίου, κτίριο «τραίνου» πλατεία Μελίνας Μερκούρη, και ώρες από 9:00 έως 13:00 και ημέρες από Δευτέρα έως και Παρασκευή.

Επισημαίνεται ότι οι ημερομηνίες υποβολής των αιτήσεων ξεκίνησαν στις 9 Φεβρουαρίου 2012 και ολοκληρώνονται στις 29 Φεβρουαρίου 2012. Επιπλέον επισημαίνεται ότι η ευθύνη της ορθότητας και καταχώρησης των στοιχείων ανήκει στους ενδιαφερόμενους ανέργους – αιτούντες. Όσοι έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο (Internet) η υποβολή των αιτήσεων γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ΟΑΕΔ (http://ait.oaed.gr).

Από τον Δήμο Αγρινίου