Αλέφναντος : παίζουν σαν δημόσιοι υπάλληλοι οι παίχτες του Παναιτωλικού

Τι γράφει ο Νίκος Αλέψαντος στο άρθρο του στο katimagiko.gr

Με ρωτάει ο Σινάνογλου για τα γεγονότα με τον Χαριστέα στον Παναιτωλικό. Έχω αναφερθεί στον συγκεκριμένο παίκτη από τότε που ήταν στις δόξες του. Του τα είχα πει και τα ίσα μπροστά του. Την επιτυχία του Ρεχάγκελ καρπώθηκε. Κρίμα για τον Παναιτωλικό, μία ομάδα με πύρινο κόσμο και πρόεδρο με λεφτά, για το κάζο που έχει πάθει. Ο Χαριστέας έχει το μεγαλύτερο συμβόλαιο αλλά δεν έχει προσφέρει. Και φυσικά δεν φταίει μόνο ο Χαριστέας. Ο Παναιτωλικός τη μια με τον Τεννέ, την άλλη με τον Λεμονή, με το κουστούμι στον πάγκο, έχει μια ομάδα άνευρη, παίκτες αργοί, πασούλα στην πασούλα, παίζουν σαν δημόσιοι υπάλληλοι!

• Έφευγαν μέσα στο Αγρίνιο από τη σέντρα ο Σουμπίνιο με τον Ναπολεόνι και 3 παίκτες του Παναιτωλικού κυνηγούσαν τον Ιταλό μα δεν τον έφταναν. Αργοί οι παίκτες του Παναιτωλικού, μία ομάδα με κατοχή μπάλας και πασούλες, πάρε τα γκολ στις κόντρες από τον Λεβαδειακό, πάρε το διπλό. Κι έχουν κουμάντο εκεί πέρα έναν παλιό αστυνομικό, τον Μπελεβώνη, που τους έφερε μεταγραφές πατάτες.

• Ο Σουμπίνιο γυμνάστηκε καλά με τον Αναστόπουλο στον ΟΦΗ, έπαιξε καλά στον α’ γύρο και ανέβηκε ακόμα περισσότερο στη Λιβαδειά, κάνει εκπληκτικό πρωτάθλημα.