Ποιους στοχεύει ο Γ. Βισβίκης με τα περί πολιτικής μαφίας; Νέα κόντρα παπανδρεϊκών – βενιζελικών στο νομό…

To Θάνο Μωραίτη και τον Θύμιο Σώκο στόχευσε με τις δηλώσεις του περί “πολιτικής μαφίας που λυμαίνεται τον τόπο” o Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ στο Μεσολόγγι Γιάννης Βισβίκης. Aυτό λένε πολλά τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ προσπαθώντας να ερμηνεύσουν τις γενικόλογες δηλώσεις του κ. Βισβίκη.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιάννης Βισβίκης στην ραδιοφωνική εκπομπή της Νανάς Θεοδωροπούλου στον ΑΕΡΑ FM, μεταξύ άλλων τόνισε : “Το νέο πολιτικό σκηνικό που διαμορφώνεται σε συνδυασμό με την αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ και τις επικείμενες εκλογές, αποτελούν μια ευκαιρία να απαλλαγεί ο νομόs μας απο την πολιτική μαφία του τοπικού ΠΑΣΟΚ, η οποία λυμαίνεται τον τόπο τα τελευταία 30χρόνια. Είναι μια αδίστακτη παρέα με σημείο αναφοράς τους τον Παπανδρεΐκό μανδύα, μια ομάδα στελεχών, δημάρχων, νομαρχών, γραμματέων νεολαίας και υφυπουργών, μια νομενκλατούρα που ρήμαξαν τον τόπο και τώρα ζητάνε ξανά την ψήφο μας. Αυτή η μαφία του τοπικού ΠΑΣΟΚ πρέπει να μπει στο περιθώριο, αφού γλύτωσε τη φυλακή.”

Όπως και να χει οι δηλώσεις του κ. Βισβίκη, ακριβώς επειδή εμπεριέχουν τόσο βαριές κουβέντες θα είχαν μεγαλύτερη αξιοπιστία, αν ο ίδιος κατονόμαζε και δεν φωτογράφιζε αυτούς που εννοεί… Δυστυχώς ακόμη και αν -θεωρητικά και υποθετικά μιλώντας- ο κ. Βισβίκης έχει δίκιο στα όσα λέει, το χάνει με τις γενικόλογες αναφορές του. Και όχι μόνο αυτό αλλά, όπως διαδίδουν παπανδρεϊκά στελέχη του νομού, ο κ. Βισβίκης καταντά μαϊντανός των τοπικών ΜΜΕ…

Πάντως είναι βέβαιο πως μετά από αυτές τις δηλώσεις η μάχη παπανδρεϊκών και βενιζελικών στο νομό φουντώνει… Εμείς μόνο μια παράκληση έχουμε να κάνουμε: Παιδιά κάντε λίγο πιο ήσυχα τη μάχη σας γιατί τον κόσμο δεν το αφορά η δική σας μάχη για το κομματικά οφίτσια.