Τροχαίο με τέσσερις τραυματίες στο δρόμο-καρμανιόλα Αμφιλοχίας – Βόνιτσας

Ένα σοβαρό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες και δυο εκτροπές αυτοκινήτων είναι ο απολογισμός των τελευταίων ημερών στον επαρχιακό δρόμο-καρμανιόλα Αμφιλοχίας – Βόνιτσας.

Σήμερα καθαρά Δευτέρα το μεσημέρι δυο ΙΧ αυτοκίνητα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά έξω από το Σπάρτο Αμφιλοχίας. Από το δυο αυτοκίνητα ανασύρθηκαν τραυματίες 4 επιβαίνοντες που πλέον νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Αγρινίου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο ένας από τους τέσσερις επιβαίνοντες βρίσκεται σε πιο σοβαρή κατάσταση. Συγκεκριμένα πρόκειται για τη συνοδηγό ενός εκ των δυο οχημάτων. Τα αίτια του ατυχήματος ερευνά η τροχαία, ωστόσο θεωρείται δεδομένο πως εκτός από την υπερβολική ταχύτητα, η ολισθηρότητα του οδοστρώματος καθώς και η ελλιπής συντήρηση, με αποτέλεσμα ο δρόμος να έχει γεμίσει λακκούβες, ευθύνονται για μια σειρά από μικρότερα τροχαία που έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες στο συγκεκριμένο δίκτυο.

Για παράδειγμα δυο εκτροπές αυτοκινήτων είχαμε αυτές τις μέρες ακόμη στην ίδια περιοχή. Δυο οχήματα εξετράπησαν της πορείας τους κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Πάλι έξω από το Σπάρτο Αμφιλοχίας οδηγός ενός ΙΧ έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και τραυματίστηκε ελεφρά στο χέρι, ενώ ένας ακόμη οδηγός έξω απο το Λουτρό έχασε επίσης τον έλεγχο του οχήματός του και βγήκε από το δρόμο ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί.