Άκαιρη αντίδραση του Παναιτωλικού για την διαιτησία προκαλεί την αντίδραση της Ξάνθης [video]

Ανακοίνωση με την οποία διαμαρτύρεται μάλλον σε άκαιρη χρονικά στιγμή για τα λάθη που έχουν γίνει εις βάρος του, εξέδωσε ο Παναιτωλικός. Οι Αγρινιώτες παραθέτουν ένα βίντεο με τα λάθη που έχουν γίνει, ενώ ξεκαθαρίζουν πως δεν υπάρχουν δικαιολογίες για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο σύλλογος.
Αναλυτικά:
Ο Παναιτωλικός έχει πληρώσει ακριβά τα σοβαρά λάθη που έχουν γίνει σε βάρος του. Και δεν αναφερόμαστε σε… απλά λάθη. Αλλά σ’ εκείνα που καθορίζουν αποτέλεσμα. Για άκυρα γκολ που μέτρησαν σε βάρος μας. Για κανονικά γκολ που δεν κατακυρώθηκαν υπέρ μας. Για πέναλτι που δεν καταλογίστηκαν.
Δεν αναζητούμε δικαιολογίες, αλλά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε ότι σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, όπου κάθε βαθμός είναι πολύτιμος, πληρώνουμε πολύ ακριβά αυτά τα (συνεχόμενα) λάθη.
Στα έξι από τα επτά παιχνίδια που έδωσε η ομάδα μας στον β’ γύρο του πρωταθλήματος, έγιναν σοβαρότατα λάθη σε βάρος της. Λάθη που αλλοίωσαν το αποτέλεσμα των αγώνων και μας στέρησαν πολύτιμους βαθμούς.
Η εικόνα αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα!
[youtube width=”520″ height=”344″]http://www.youtube.com/watch?v=mHCIxmopYbg&feature=player_embedded[/youtube]

«Δεν θα είναι η Ξάνθη εξιλαστήριο θύμα»
Η ανακοίνωση του Παναιτωλικού κατά της διαιτησίας εκλήφθηκε από τη διοίκηση της Skoda Ξάνθης ως μέσο πίεσης εν όψει της αναμέτρησης των δύο ομάδων το ερχόμενο Σάββατο στα Πηγάδια για την 23η αγωνιστική. Με ανακοίνωσή τους οι Ακρίτες κάνουν λόγο για προσπάθεια αποπροσανατολισμού ως άμυνα από τους Αγρινιώτες, ενώ αναφέρουν πως «… η Ξάνθη δεν θα είναι το εξιλαστήριο θύμα».
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Επειδή τα κραξίματα του κόσμου και η μουρμούρα παίρνουν και δίνουν σε μια πολύ συμπαθητική πόλη της Ελλάδος, επειδή ο αποπροσανατολισμός είναι και αυτό ένα στοιχείο άμυνας, ένα είναι σίγουρο: Η SKODA ΞΑΝΘΗ, ομάδα που κατάφωρα έχει αδικηθεί από διαιτησίες αλλά έχει «σιγήσει» με την οποιαδήποτε μορφή ανακοίνωσης ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να είναι το εξιλαστήριο θύμα, που ζητά άμεσα ή έμμεσα συμπαθής ομάδα της Superleague».