Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι ζωοκλοπές στο Ξηρόμερο…

Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι ζωοκλοπές στο Ξηρόμερο… Και μαλιστα στο αστυνομικό δελτίο πρεοσφέρουν κάθε φορά και κάτι πρωτότυπο… Αυτή τη φορά δυο ζωοκλέφτες κατάφεραν να χωρέσουν στο ΙΧ αυτοκίνητό τους εικοσιένα αρνιά και ένα κατσίκι!

Δυο άνδρες λοιπόν 25 και 23 ετών συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, για ζωοκλοπή στον Αετό Αιτωλοακαρνανίας.Συγκεκριμένα οι δυο δράστες μετέβηκαν σε στάβλο 48χρονου ημεδαπού στον Αετό Αιτωλοακαρνανίας όπου αφαίρεσαν (21) εικοσιένα αρνιά και ένα (1) κατσίκι τα οποία φόρτωσαν σε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο χωρίς αριθμό κυκλοφορίας.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου κατά τη διάρκεια της περιπολίας τους, εντόπισαν το όχημα των δραστών να κινείται στην Εθνική Οδό Αγρινίου – Αντιρρίου. Στη θέα των αστυνομικών οι δυο δράστες ανέπτυξαν ταχύτητα και καταδιωκόμενοι από τους Αστυνομικούς εγκατέλειψαν το όχημα τους σε κοντινή απόσταση.

Μέσα στο αυτοκίνητο οι Αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν είκοσι ένα αρνιά από τα οποία τα δυο ήταν νεκρά και ένα κατσίκι τα οποία και κατέσχεσαν. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δυο ημεδαπών θα υποβληθεί άμεσα στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αγρινίου.