Κουρουμπλής σε Πρωτόπαππα: «Λειτουργείς σαν κομματάρχης του ΠΑΣΟΚ!»

Σφοδρή επίθεση κατά του Προέδρου της Εξεταστικής Επιτροπής Χρήστου Πρωτόπαπα εξαπέλυσε πριν από λίγο το μέλος της Εξεταστικής και Ανεξάρτητος βουλευτής Π.Κουρουμπλής κατηγορώντας τον Χρ,Πρωτόπαπα για αθλιότητες και ότι λειτουργεί ως κομματάρχης του ΠΑΣΟΚ και όχι ως Πρόεδρος της εξεταστικής.

Να σημειωθεί ότι χθες κι ενώ ο κ. Κουρουμπλής είχε ενημερώσει τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες για όσα είχε πει ο κ. Χριστοδούλου κατά του Γ.Παπακωνσταντίνου (τα οποία αποδείχθηκαν από τα πρακτικά πως ήταν ακριβώς έτσι) ο Χρ.Πρωτόπαπας κατέβηκε στην αίθουσα των συντακτών και τους είπε να μην πιστεύουν κανέναν και να κοιτούν μόνο τα πρακτικά αφήνοντας την εντύπωση ότι όσα υποστήριζε ο κ. Κουρουμπλής δεν ήταν αλήθεια.

Έτσι όταν πριν από λίγο ο κ. Πρωτόπαπας δεν άφηνε τον κ. Κουρουμπλή να κάνει τις ερωτήσεις που ήθελε ο τελευταίος ξέσπασε «Αυτά που έκανες χθες ήταν αθλιότητες. Είστε Πρόεδρος της Επιτροπής όχι κομματάρχης του ΠΑΣΟΚ. Να σέβεσαι τους συναδέλφους» είπε ο κ. Κουρουμπλής με τον κ. Πρωτόπαπα να μην απαντά επί της ουσίας και απλά να επιστρέφει τους χαρακτηρισμούς.

πηγή: parapolitika.gr