Λεμονής: «Πληρώσαμε το γκολ»

Ο προπονητής του Παναιτωλικού, Τάκης Λεμονής, στάθηκε στο γρήγορο γκολ που σημείωσε η ΑΕΚ και τόνισε ότι συνολικά η ομάδα του ήταν καλύτερη.

«Πληρώσαμε το γκολ στο 10ο λεπτό, αλλά γενικά η ομάδα ήταν πολύ καλύτερη της ΑΕΚ σε όλο το παχνίδι. Εμείς προχωράμε, η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη, αλλά προχωράμε», τόνισε ο τεχνικός του Παναιτωλικού αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα στο ΟΑΚΑ.

Στη συνέντευξη Τύπου, ο Έλληνας προπονητής δήλωσε: «Νομίζω πως ο τρόπος που έπαιξε η ομάδα πίστευε για κάτι καλύτερο. Όταν παίζεις με μία ομάδα σαν την ΑΕΚ δεν είναι εύκολο. Μέχρι την επίτευξη του γκολ, τίποτα δεν έδειχνε ότι θα γινόταν φάση στην εστία μας. Σε γενικές γραμμές ήμασταν η ομάδα που είχε τη μπάλα στην κατοχή της και μας έλλειψε και η τύχη στα δύο σουτ που είχαμε».

Σε ερώτηση που δέχθηκε ο Τάκης Λεμονής σχετικά με την απόδοση του Ονουάτσι ενοχλημένος ζήτησε από το δημοσιογράφο την άποψή του για το ματς και κατόπιν απάντησε χαρακτηριστικά : “αν καταλάβατε με ποιά ομάδα παίζαμε τότε να μιλήσουμε… ίσως εσείς να θεωρούσατε εύκολο το ματς”…