Έρανος αλληλεγγύης υπέρ του Κοινωνκού Παντοπωλείου στο Αγρίνιο από τον Σκοπευτικό Όμιλο Αιτ/νίας

Ο Σκοπευτικός Όμιλος Αιτ/νίας «ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ», ενημερώνει ότι σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας και τον Δήμο Αγρινίου,διοργανώνει έρανο αλληλεγγύης, την Κυριακή των Βαΐων (08/04/2012) από το πρωί έως τις δύο το μεσημέρι, στο σκοπευτήριο της 132 Σμηναρχίας Μάχης (μετά την καφετέρια Νιού Γιόρκ),στο Αγρίνιο.
Παρακαλούνται οι Αθλητές, φίλοι του Συλλόγου αλλά και οι πολίτες του Αγρινίου, να συνεισφέρουν από το υστέρημά τους για τον σκοπό αυτό.
Προτεραιότητα στην προσφορά των ειδών που θα συγκεντρωθούν, πρέπει να δοθεί στα τρόφιμα και μετά σε υπόλοιπα είδη,όπως: είδη καθαριότητας και υγιεινής, βρεφανάπτυξης, φάρμακα,ρούχα(όχι φθαρμένα),είδη βιβλιοπωλείου και παιχνίδια,για τις πολύπαθες οικογένειες,οι οποίες ενόψει της γιορτής του Πάσχα, έχουν περισσότερο την ανάγκη στήριξής μας. Χρήματα δεν θα γίνουν δεκτά.

Η παράδοση του υλικού θα γίνει το μεσημέρι, την ίδια ημέρα, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Αγρινίου, παρουσία της Αντιδημάρχου Σερπάνου Μαργαρίτας. Πληροφορίες Κωσταρέλλος Βασίλειος κινητό:6932377811 Τηλ-Φάξ:2641048788.