Πρόθυμος συμπαίκτης στον Παναιτωλικό ο Κ. Πιστιόλας

Διαθέσιμος συμπαίκτης στον Παναιτωλικό!
Η δήλωση του Φώτη Κωστούλα περί πρόθεσης πώλησης του Παναιτωλικού έχει προκαλέσει αναρίθμητες συζητήσεις αλλά και αναπάντητα ερωτήματα στο Αγρίνιο.Η χρονική στιγμή που εκδηλώθηκε δεν είναι τυχαία (μια μέρα μετά την έντονη κριτική των οπαδών του Παναιτωλικού προς το πρόσωπό του) ενώ είναι σαφής η προσπάθειά του να καλύψει τους συνεργάτες του που δέχονται και το μεγαλύτερο μέρος των πυρών.Στην ανοικτή πρόσκληση Κωστούλα σε οποιοδήποτε ενδιαφερόμενο, το πρώτο όνομα που κυκλοφόρησε στην πόλη της Αιτωλοακαρνανίας ήταν αυτό του επιφανούς Αγρινιώτη επιχειρηματία (ιδιοκτήτη της εταιρείας οσπρίων Agrino) και εκ των βασικών χορηγών της ΠΑΕ Κώστα Πιστιόλα.

Ο ίδιος ωστόσο, σε επικοινωνία που είχε με το «Goal» χθες, φρόντισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. «Δεν έχει γίνει καμία πρόταση στον κ. Κωστούλα από μέρους μου και ούτε έχω κάποια τέτοια πρόθεση. Ωστόσο του απευθύνω ανοικτή πρόσκληση. Εάν κρίνει ο ίδιος πως μπορώ να τον βοηθήσω -και φυσικά εάν μου ζητηθεί- είτε επισήμως από κάποια θέση στο διοικητικό συμβούλιο είτε και ανεπισήμως, είμαι διατεθειμένος να το πράξω. Πάνω από όλα είμαι οπαδός του Παναιτωλικού».

Ο Πιστιόλας, μάλιστα, υποστήριξε πως θεωρεί τον Κωστούλα την κατάλληλη λύση για την ομάδα. «Εχει κάνει περισσότερα καλά και λιγότερα λάθη. Το θέμα είναι του χρόνου να τα εξαλείψει και να επιστρέψει η ομάδα πιο σοφή στη Super League».
πηγή : sentragoal.gr