Ποιοι εκλέγονται στην Αιτωλοακαρνανία

Στην Αιτωλοακαρνανία καταλαμβάνουν: 2 έδρες η Ν.Δ. και από μια ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, Χρυσή Αυγή ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

Στη Βουλή αναμένεται να βρεθούν: από τη Ν.Δ. οι Μάριος Σαλμάς και Κώστας Καραγκούνης, από το ΠΑΣΟΚ ο Θάνος Μωραίτης, από το ΣΥΡΙΖΑ ο Γιώργος Βαρεμένος, από το ΚΚΕ ο Νίκος Μωραίτης, από τη Χρυσή Αυγή ο Κώστας Μπαρμπαρούσης, αν και όπως φαίνεται θα παραιτηθούν όλοι οι εκλεγμένοι και θα επιλέξει ο αρχηγός ποιοι θα μπουν στη Βουλή, από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ εκλέγεται ο Δημήτρης Σταμάτης, ενώ από τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ δίνουν τη μάχη του σταυρού ο Παύλος Θεοδωρίδης και ο Βασίλης Πατρώνης.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως με καθυστέρηση έρχεται η ροή της σταυροδοσίας από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας αναφορικά με την Αιτωλοακαρνανία. Η περιφέρεια έχει καταφέρει να ενσωματώσει και να γνωστοποιήσει ένα ποσοσστό λίγο κάτω από το 50% των εκλογικών τμημάτων. Επομένως αν και μοιάζει δύσκολο υπάρχουν λίγες πιθανότητες η εικόνα για το ποιοί εκλέγονται να αλλάξει. Ακόμη είναι συγκεχυμένα τα πράγματα όσο αφορά την έδρα της ΔΗΜΑΡ, καθώς θα δοθείμάχη ανάμεσα σε Θεοδωρίδη και Πατρώνη.