Η Λίβερπουλ ψάχνει ταλέντα στο Αγρίνιο

Η αγγλική ποδοσφαιρική ομάδα Λίβερπουλ σε συνεργασία με την Ακαδημία ποδοσφαίρου «Ελπίδες Αγρινίου» διοργανώνουν ένα ποδοσφαιρικό camp, στις εγκαταστάσεις των «Ελπίδων».

Σε αυτή την αθλητική — προπονητική συνάντηση, εγγλλέζοι προπονητές θα γυμνάσουν παιδιά 6 έως 16 ετών με τον τρόπο που παιδιά της ίδιας ηλικίας, γυμνάζονται στις εγκαταστάσεις της «Λίβερπουλ». Τρείς είναι οι στόχοι της διοργάνωσης: Η αξιοποίηση του ταλέντου όλων των παιδιών, η προπόνηση σύμφωνα με τον τρόπο των Ακαδημιών της «Λίβερπουλ και η εκπαίδευση των ελλήνων προπονητών που θα παρακολουθήσουν. Το πρόγραμμα του camp περιλαμβάνει συνολικά πέντε ώρες ατομική προπόνηση την ημέρα, σε γκρουπ 16 παιδιών. Κάθε γκρουπ θα έχει τον δικό του Άγγλο προπονητή και διερμηνέα. Τα παιδιά που θα ξεχωρίσουν οι προπονητές της Λίβερπουλ, θα παρακολουθούνται στην πορεία τους και μπορεί να τους προταθεί να μεταγραφούν στην Αγγλική ομάδα.

Το camp θα λάβει χώρα στο Αγρίνιο από 18 έως 21 Ιουνίου και μπορούν να συμμετάσχουν μόνο 100 παιδιά και οι συμμέτοχες δηλώνονται στα τηλέφωνα 2641034490 και 6037 042537