“Διοικητική και μόνο” η παραλαβή του νέου νοσοκομείου λέει η διοίκηση

Με αφορμή την ανακοίνωση του γιατρού κ. Γαλανόπουλου η διοίκηση του νοσοκομείου Αγρινίου σημειώνει πως “η παραλαβή του νέου Νοσοκομείου είναι διοικητική και μόνο” και προσθέτει -επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του ΑγρινιοCulture – πως ότι ουδεμία απόφαση έχει ληφθεί για μεταφορά στο νέο Νοσοκομείο καθώς οι εργασίες της σύνδεσης με την ΔΕΥΑ-ΟΤΕ και ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΙΟ συνεχίζονται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :
Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι “…η βίαιη μεταφορά και μεταστέγαση στο ημιτελές Νοσοκομείο αποτελεί ταφόπλακα της αναβάθμισης των παρεχόμενων Υπηρεσιών Υγείας…”
Τούτο είναι αναληθές διότι ήδη παραδίδονται στις επιτροπές Διοικητικής παραλαβής σύμφωνα με τις γραπτές υποδείξεις της ΔΕΠΑΝΟΜ:
ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΤΜΗΜΑ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗΣ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ (ΚΛΙΒΑΝΟΣ ΑΤΜΟΥ Κ.Λ.Π)
ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΑ ΜΑΓΕΙΡΙΑ-ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ (ΨΥΚΤΙΚΟΙ ΘΑΛΑΜΟΙ-ΦΟΥΡΝΟΣ-ΕΣΤΙΕΣ-ΣΕΡΒΙΤΣΙΑ-ΣΚΕΥΗ-ΤΡΟΧΗΛΑΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΦΑΓΗΤΟΥ Κ.Λ.Π)
ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ-ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΑ (ΕΠΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ-ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΑ-ΔΙΠΛΩΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ-ΤΡΟΧΗΛΑΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗΣ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ Κ.Λ.Π.)
ΠΛΗΡΗΣ ΥΠΟΔΟΜΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ (ΕΡΜΑΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ-ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΙ ΠΑΓΚΟΙ Κ.Λ.Π)
ΠΛΗΡΗΣ ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΚΑΛΩΔΙΩΣΗ ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟ SERVICE
ΠΛΗΡΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΨΥΞΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ
ΠΛΗΡΕΣ ΚΕΝΤΡΟ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΑΕΡΙΩΝ
ΠΛΗΡΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΕΡΟΥ (ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΤΥΠΟΥ)
ΠΛΗΡΕΣ ΔΙΚΤΥΟ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΙΣΧΥΟΣ-ΥΠΟΣΤΑΘΜΟΣ
ΠΛΗΡΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΩΛΗΝΩΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ
ΠΛΗΡΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ-ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗΣ
ΠΛΗΡΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΑΤΜΟΥ
ΠΛΗΡΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ (ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΓΛΩΣΣΕΣ)-ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΣΥΝΕΔΡΩΝ
ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ (ΠΡΟΒΟΛΕΣ -ΚΕΝΤΡΟ ΑΕΡΙΩΝ Κ.Λ.Π)
ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Μ.Ε.Θ(ΚΟΝΣΟΛΕΣ Κ.Λ.Π)
ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ-ΧΩΡΟΙ ΑΝΑΨΥΧΗΣ-ΘΕΣΕΙΣ PARKING-ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΧΩΡΙΣΤΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΟΧΗΜΑΤΩΝ-ΚΥΛΙΚΕΙΟ

Η παραλαβή του νέου Νοσοκομείου είναι διοικητική και μόνο. Η προσωρινή τεχνική παραλαβή του έγινε από την κατασκευάστρια εταιρεία J & P ΑΒΑΞ Α.Ε στη ΔΕΠΑΝΟΜ. Επίσης σας ενημερώνουμε ότι ουδεμία απόφαση έχει ληφθεί για μεταφορά στο νέο Νοσοκομείο καθώς οι εργασίες της σύνδεσης με την ΔΕΥΑ-ΟΤΕ και ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΙΟ συνεχίζονται.