Τι δηλώνει ο υποψήφιος αγοραστής του Παναιτωλικού

Τα ήξεις αφήξεις του Φώτη Κωστούλα το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως είχαν τον σκοπό τους. Από το «φεύγω οριστικά και αμετάκλητα», στο «ίσως αναγκαστικά να παραμείνω…» θόλωσαν τα νερά στο Αγρίνιο, που από χθες όμως έγιναν πιο καθάρια.

Κι αυτό, καθώς το όνομα του υποψήφιου διαδόχου του Κωστούλα σκόρπισε ελπίδες πως η ομάδα του Παναιτωλικού δεν θα οδηγηθεί σε λύση Πρωτοδικείου, πως ο υποβιβασμός στη Football League θα είναι πρόσκαιρος. Το όνομα αυτού; Πανουργιάς Παπαϊωάννου!

Ο 42χρονος επιχειρηματίας από τη Φωκίδα είναι τελικά αυτός που τα τελευταία 24ωρα βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Φώτη Κωστούλα για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ. Ενας άνθρωπος που έχει παρελθόν έστω και έμμεσο με το ποδόσφαιρο και μοιάζει τόσο σε οικονομικό μέγεθος με τον Κωστούλα όσο και σε προφίλ.

«Ναι, υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον για την αγορά του Παναιτωλικού» είπε στο «Goal», σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του χθες το βράδυ και συνέχισε: «Μέχρι τέλη Ιουνίου θα έχει ξεκαθαρίσει το θέμα. Ο Παναιτωλικός είναι μια ομάδα με τεράστια δυναμική, που χρειάζεται να βρίσκεται στο προσκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου.»

Ο Παπαϊωάννου μάς ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει περίπτωση να αναθεωρήσει ο Κωστούλας στην περίπτωση που από τη Super League περάσει αναδιάρθρωση της κατηγορίας και ο Παναιτωλικός παραμείνει στην κατηγορία.

«Ο κ. Κωστούλας είναι σοβαρός επιχειρηματίας. Δεν μου έχει δείξει ότι θα αναθεωρήσει. Θέλει να πουλήσει τον Παναιτωλικό. Απλά είναι ευνόητο πως άλλο πλάνο θα υπάρξει αν η ομάδα αγωνιστεί στη Super League κι άλλο αν παίξει στη Football League. Αυτά μπορώ να σας πω μέχρι στιγμής, καθώς έχουμε πει με τον κ. Κωστούλα να μη δώσουμε μεγάλη διάσταση στο θέμα πριν ολοκληρωθούν τα πάντα…».

πηγή : sentragoal.gr