Συμφώνησε με Καραγεωργίου ο Παναιτωλικός!

Την έκπληξη έκανε τελικά ο Παναιτωλικός, καθώς ενώ μέχρι την Παρασκευή (29/06) φαβορί για την άκρη του πάγκου φάνταζε ο Παύλος Δερμιτζάκης, τελικά έδωσε τα χέρια με τον Νίκο Καραγεωργίου!

Ο πρώην τεχνικός του Εργοτέλη συναντήθηκε το Σάββατο με τον Μάκη Μπελεβώνη, φθάνοντας τελικά σε συμφωνία για να… τσεπώσει τα κλειδιά των αποδυτηρίων της ομάδας του Αγρινίου.

Ο Καραγεωργίου πλέον θα αναλάβει να οδηγήσει τα «καναρίνια» και πάλι στα «μεγάλα σαλόνια» (αν τελικά υποβιβαστούν στη Football League, καθώς εκκρεμεί η εκδίκαση της καταγγελίας των Αγρινιωτών κατά της Κέρκυρας, ωστόσο έχουν λίγες πιθανότητες δικαίωσης), ενώ από τη στιγμή που έκλεισε το κεφάλαιο προπονητή, τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει και ο μεταγραφικός σχεδιασμός ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Η προπονητική του καριέρα
Ο Νίκος Καραγεωργίου ως προπονητής ξεκίνησε την καρίερα του παράλληλα με την ποδοσφαιρική του καρίερα την περίοδο 1999-2000, μετά την 25η αγωνιστική, πήρε τη θέση του Βαγγέλη Βλάχου στην τεχνική ηγεσία της ακριτικής ομάδας, ενώ παράλληλα ήταν και παίκτης. Και την περίοδο 2001-02, μετά την παραίτηση του Χουάν Ραμόν Ρότσα, κλήθηκε να αναλάβει για δεύτερη φορά την Σκόντα Ξάνθη . Μέχρι εκείνη τη στιγμή διατελούσε χρέη γενικού διευθυντή στην ακριτική ΠΑΕ.Κατάφερε μάλιστα να βγάλει την ομάδα για πρώτη φορά στην Ευρώπη Απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία της ακριτικής ομάδας το καλοκαίρι του 2004 και τη θέση του πήρε ο Γιάννης Μαντζουράκης. Τον Φεβρουάριο του 2005 δέχεται κρούση από τον ΠΑΟΚ, αλλά απολύεται από τον Δικέφαλο του Βορρά τον Σεπτέμβριο του 2005. Τον Φεβρουάριο του 2006 αναλαμβάνει τον Εργοτέλη στον οποίο θα εργαστεί μέχρι το τέλος της σεζόν 2011-2012.