Eκτός δημοτικής ομάδας του Π. Κατσούλη ο Σπ. Κουφός

Εκτός δημοτικής ομάδας του Παναγιώτη Κατσούλη βρίσκεται πλέον ο δημοτικός σύμβουλος Σπύρος Κουφός με απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της δημοτικής ομάδας. Ο λόγος που δημοτικός σύμβουλος που εκλέγεται στην Δ.Ε. Οινιάδων αποπέμπεται από την δημοτική ομάδα του δημάρχου
είναι σύμφωνα με την ανακοίνωση ότι ο κ. Κουφός κατά την άσκηση των καθηκόντων που του ανατέθηκαν δεν εμφάνισε πληρότητα και αποτελεσματικότητα.

Η πραγματική αιτία της αποπομπής τους όμως είναι άλλη. Ο κ. Κουφός ως αναπληρωτής Δ/ντής της ΑΝΑΙΤ, η οποία διαχειρίσθηκε εν μέρει την διαδικασία των 5μηνων θέσεων εργασίας μέσω του προγράμματος Κοινοφελούς Χαρακτήρα, με επιστολή του που έδωσε στην δημοσιότητα δεν κάλυψε πολιτικά το Παν. Κατσούλη στην κόντρα του τελευταίου με τον προέδρο του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου.

Στην ανακοίνωση της δημοτικής ομάδας του Παναγιώτη Κατσούλη αναφέρεται: Ο δημοτικός σύμβουλος Σπύρος Κουφός, με απόφαση του δημάρχου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτη Κατσούλη και τη σύμφωνη γνώμη της εκτελεστικής επιτροπής και των προέδρων των Νομικών προσώπων του Δήμου, δεν ανήκει στην παράταξη της δημοτικής πλειοψηφίας, διότι με τη συμπεριφορά του, τα λεγόμενα και τις πράξεις του ζημιώνει τα συμφέροντα του δήμου. Καλείται όπως άμεσα παραιτηθεί από όλα τα όργανα που συμμετέχει ως εκπρόσωπος της δημοτικής πλειοψηφίας.