Τα πήρε στο κρανίο ο Παπαδάκης με το Δελημήτσο που ζητάει ακόμη αναδρομικά! [video]

«Βγήκε» από τα ρούχα του σήμερα το πρωί ο Γιώργος Παπαδάκης, όταν άκουσε τον καλεσμένο του μέλος του Δ.Σ της Ένωσης των τέως Βουλευτών – Ευρωβουλευτών και πρώην βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας κ. Παναγιώτη Δελημήτσο να αναπτύσσει την… επιχειρηματολογία του περί αναδρομικών των βουλευτών σε μια τόσο κρίσιμη και δύσκολη οικονομικά στιγμή για τη χώρα!

Ο κ. Δελημήτσος αφού αρχικά δικαιολόγησε την ύπαρξη και σύσταση της Ένωσης των Βουλευτών–Ευρωβουλευτών, τονίζοντας ότι μόνο στόχος της είναι θεσμικά θέματα, στη συνέχεια δικαιολογήθηκε για την απόφαση του να μην παραιτηθεί των αναδρομικών!!

«Ακυρώνεται η όποια προσφορά σας, με αυτή την κίνηση σας» του είπε με έντονο ύφος ο Γιώργος Παπαδάκης, κάνοντας παράλληλα λόγο για άδικη διεκδίκηση. Κι όλα αυτά την ώρα που το Ελεγκτικό Συνέδριο είπε ένα μεγάλο «ΟΧΙ» στις διεκδικήσεις αναδρομικών ύψους εκατομμυρίων ευρώ από περίπου 850 συνταξιούχους και εν ενεργεία βουλευτές. Μάλιστα, παρά το σάλο που είχε προκληθεί από την αξίωση τους αυτή, μόνο εφτά πρώην βουλευτές είχαν παραιτηθεί από αυτό το δικαίωμα.

Ένας από εκείνους που δεν παραιτείται των αναδρομικών είναι και ο πρώην Υπουργός κ. Δελημήτσος, που δεν δίστασε μάλιστα να παραδεχτεί πως δεν τα ζητάει τώρα «αλλά όταν τακτοποιηθούν τα οικονομικά της χώρας»!!!

Δείτε περισσότερα στο βίντεο του Ant1