Σοβαρά επεισόδια αντεξουσιαστών χρυσαυγιτών στο Αγρίνιο

Σοβαρά επεισόδια ξέσπασαν πριν λίγη ώρα στην οδό Καλυβίων στο Αγρίνιο αναρχικών – αντεξουσιαστών και μελών της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα με πληροφορίες όλα ξεκίνησαν όταν μάδα νεαρών με πέτρες και καδρόνια επιτέθηκαν σε ομάδα μελών της Χρυσής Αυγής μεταξύ των οποίων ήταν και ο βουλευτής Κ. Μπαρμπαρούσης. Τα μέλη της Χρυσής Αυγής βρίσκονταν σε καφενείο στο στην οδό Eθνικής Eνότητας όταν δέχθηκαν την μαζική επίθεση των αντεξουσιαστών. Αρχικά υπήρξαν συμπλοκές και άγριος πετροπόλεμος με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ένα άτομο μεταφέρθηκε τραυματισμένο στο μάτι από πέτρα στο νοσοκομείο Αγρινίου. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής απομακρύνθηκε από ανθρώπους που τον συνόδευαν χωρίς να εμπλακεί περαιτέρω στο επεισόδιο.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας που με τη χρήση χημικών κατάφεραν να απομακρύνουν τους νεαρούς, πολλοί από τους οποίους εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι την ίδια ώρα στην πλατεία Δημάδη ελάμβανε χώρα αντιρατσιστική εκδήλωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ κατεφυγαν εκεί.