«Τριπό» και Αγρίτη θέλει ο Παναιτωλικός!

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΠΡΙΤΤΑΣ
«Δίχτυα» παντού απλώνει η ομάδα του Παναιτωλικού, στο πλαίσιο της ενίσχυσης του ρόστερ της εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι Αγρινιώτες, που δεν έχουν άλλο στόχο από την άμεση επιστροφή στα «σαλόνια» της Super League, «χτυπάνε» προς πάσα κατεύθυνση, έχοντας βεβαίως όπως είναι φυσιολογικό ως «όπλο» τους την οικονομική τους υγεία και κατ’ επέκταση τη ρευστότητα, που μόνο… de facto γεγονός δεν θεωρείται με τις υπάρχουσες συνθήκες στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Ο Θόδωρος Τριποτσέρης που έχει μείνει ελεύθερος από τη Δόξα Δράμας και ο Ανέστης Αγρίτης που κατά ένα συντριπτικό ποσοστό θα κερδίσει την ελευθερία του από την Κέρκυρα (έχει καταθέσει προσφυγή) είναι δύο εκ των παικτών που ενδιαφέρουν σφόδρα τους «κυανοκίτρινους».

O 26χρονος κεντρικός αμυντικός έχει ήδη κάνει κάποιες πρώτες επαφές και αν μη τι άλλο ο Παναιτωλικός είναι μία ομάδα που του κεντρίζει το ενδιαφέρον, ενώ και ο Αγρίτης είναι αρκετά ψηλά στη λίστα με τους στράικερ που έχει καταρτίσει ο Νίκος Καραγεωργίου. Οι Αγρινιώτες θα αποκτήσουν μετά βεβαιότητας δύο καλούς επιθετικούς, με τα ονόματα των Τσίγκα και Αναστασάκου βεβαίως να παραμένουν πάντοτε στο προσκήνιο.

Από εκεί και έπειτα, η υπόθεση του Σάκη Πρίττα βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, μιας και πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που αρέσει πολύ στον Καραγεωργίου και μπορεί να προσφέρει πολλά με την πείρα του. Οπως και να ‘χει, ο Παναιτωλικός δεν θα βιαστεί, μιας και αφενός μεν δεν επιθυμεί να μπει σε διαδικασία «πλειστηριασμών», αφετέρου ξέρει καλά ότι όσο περνάνε οι μέρες, οι απαιτήσεις θα παίρνουν… κατηφορική πορεία.

πηγή : ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΦΙΤΣΑΝΤΩΝΑΚΗΣ, ΤΑΣΟΣ ΚΙΟΥΣΗΣ sentragoal.gr -GOAL