Ο πυρήνας Αιτωλοακαρνανίας της Χρυσής Αυγής συγκεντώνει τρόφιμα μόνο για Έλληνες

Xθες η Χρυσή Αυγή έξω από τα κεντρικά της γραφεία στην Αθήνα (φωτο) μοίρασε τρόφιμα σε Έλληνες άπορους, άνεργους και πολύτεκνους. Ανάλογες δράσεις οργανώνονται και στην επαρχία. Ήδη ο Πυρήνας της Χρυσής Αυγής στην Αιτωλοακαρνανία ξεκίνησε εδώ και κάποιες ημέρες την συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία θα διανεμηθούν από τα μέλη του πυρήνα μας σε οικογένειες Ελλήνων της Αιτωλοακαρνανίας που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης.

Με ανακοίνωσή του ο πυρήνας Αιτωλοακαρνανίας καλεί όποιον επιθυμεί να συνεισφέρει στην Κίνηση Αλληλεγγύης Ελλήνων, να έρθει σε επαφή με τον Πυρήνα, προκειμένου να συγκεντρωθούν:
Τρόφιμα μακράς διαρκείας, Είδη ένδυσης, Είδη υγιεινής, Κλινοσκεπάσματα, Σχολικά είδη, Παιχνίδια. “Και διαβεβαιώνουμε ότι οι παραλήπτες θα είναι Έλληνες που τα έχουν μεγάλη ανάγκη” αναφέρει η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής.

Παράλληλα ευχαριστεί τους Ιερείς, τους επαγγελματίες, τους φίλους και τα μέλη του κινήματος, που συνέβαλαν τα μέγιστα, που ήδη ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της και ενημερώνει πως τα πρώτα τρόφιμα – ρούχα, που είχαν μαζευτεί τις προηγούμενες ημέρες έχουν ήδη παραδοθεί σε ελληνικές οικογένειες που τα είχαν ανάγκη!