Περιμένει… πορτογαλικά

Το βλέμμα τους στραμμένο στην αγορά της Πορτογαλίας έχουν οι άνθρωποι του Παναιτωλικού προκειμένου να εντοπίσουν αξιόλογους (και οικονομικούς) ποδοσφαιριστές, έτσι ώστε να προχωρήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός. Παράλληλα υπάρχει ενδιαφέρον και για εγχώριους παίκτες. Κλειστή η αυριανή (16/7) «πρώτη».

Στο Αγρίνιο έχουν καλές σχέσεις με την Ιβηρική χώρα και αυτό ακριβώς θέλουν να εκμεταλλευτούν οι άνθρωποι του Παναιτωλικού. Ο νόμος που ψηφίστηκε στην Πορτογαλία, οποίος αναφέρει πως οι ομάδες της πρώτης κατηγορίας δεν μπορούν να δανείσουν παίκτες η μία στην άλλη, λύνει τα χέρια των «καναρινιών» όπως και πολλών άλλων ομάδων βέβαια. Έχουν ξεκινήσει ήδη συζητήσεις και τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν νεότερα.

Από την εγχώρια αγορά τα ονόματα που «παίζουν» είναι αρκετά. Όσον αφορά τις παραμονές, την φανέλα του συλλόγου φαίνεται πως θα φοράει και του χρόνου ο Θανάσης Κωστούλας, ο οποίος ξεκαθάρισε πως θα βρίσκεται και την επόμενη σεζόν στην ομάδα ανεξαρτήτως κατηγορίας που θα αγωνίζεται αυτή. Παίκτες όπως οι Κηπουρός, Τριποτσέρης, Στρατηλάτης, Τσίγκας είναι μερικά από τα ονόματα που ακούγονται (κυρίως για την Football League), ενώ Τσέζαρεκ και Στρατηλάτης θα απασχολήσουν σε περίπτωση που η ομάδα παραμείνει τελικά στην μεγάλη κατηγορία.

Αύριο είναι η πρώτη της ομάδας, η οποία θα πραγματοποιηθεί χωρίς κόσμο ενώ οι παίκτες θα αρχίσουν να περνούν σταδιακά από εργομετρικές εξετάσεις. Η επίσημη «πρώτη» θα γίνει στις 23/7 μαζί με συνέντευξη τύπου.

πηγή : sport-fm.gr