Φήμες για Δασκαλάκη και Λεάλ στο Αγρίνιο!

Μπορεί η αισιοδοξία στις τάξεις των ανθρώπων του Παναιτωλικού να είναι διάχυτη και να εκφράζεται βεβαιότητα πως τελικά η ομάδα θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στη Σούπερ Λίγκα, ωστόσο η Επιτροπή Ιδιότητας Μεταγραφών της ΕΠΟ είναι εκείνη που θα αποφασίσει για την τύχη των Αγρινιωτών (όσο και του Εργοτέλη) το μεσημέρι της Τρίτης.

Πάνω σε αυτή τη βεβαιότητα πάντως, βασίζονται οι διοικούντες τον σύλλογο και σε συνεργασία με τον Νίκο Καραγεωργίου καταστρώνουν μεταγραφές… μεγάλης κατητορίας! Έτσι, μετά την ολοκλήρωση της απόκτησης του Φίλιππου Δάρλα και τις επαφές με τον Θόδωρο Τριποτσέρη, τα νέα ονόματα που φέρονται να έχουν προστεθεί στη λίστα, είναι αυτά των Σέρχιο Λεάλ και Σήφη Δασκαλάκη. Τόσο ο 30χρονος Ουρουγουανός επιθετικός, όσο και ο 30χρονος πορτιέρο, αποτελούν παίκτες που γνωρίζει καλά ο Καραγεωργίου από την κοινή τους θητεία στον Εργοτέλη.

Κι αν ο Λεάλ είναι ελεύθερος, ο Δασκαλάκης ανήκει ακόμα στον Ολυμπιακό και κανείς δεν γνωρίζει ποιές θα είναι οι αποφάσεις του τεχνικού των Πειραιωτών, Λεονάρντο Ζαρντίμ αναφορικά με την τύχη του. Την ίδια στιγμή, πάντα στα υπόψη παραμένει ο φορ Ηλίας Ιωάννου.

πηγή : mikriliga.com