Μέρες… πολέμου στο Αγρίνιο

Τα απόνερα μιας χρονιάς με άδοξη κατάληξη συνεχίζουν να ταλανίζουν τον Παναιτωλικό. Ο υποβιβασμός της ομάδας άνοιξε ένα καυτό μέτωπο ανάμεσα στη διοίκηση και τους οργανωμένους οπαδούς που καταλογίζουν στον πρόεδρο της ΠΑΕ Φώτη Κωστούλα και τους συνεργάτες του ασυνέπεια λόγων και έργων.

Η απάντηση της διοίκησης στην ανακοίνωση των «Warriors» και οι χαρακτηρισμοί που τους απέδωσαν κάνουν φανερή την πρόθεσή της να μην αφήσει ασχολίαστη οποιαδήποτε «πρόκληση» δέχεται, θεωρώντας πως δεν έχει να απολογηθεί σε κανέναν και για τίποτα.
Από την άλλη, οι οργανωμένοι είναι δεδομένο πως δεν πρόκειται να συμβιβαστούν με πρόσωπα και καταστάσεις που έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στον υποβιβασμό στη Football League.
Το ποιος θα είναι ο κερδισμένος θα φανεί εν πολλοίς από τη στάση της ευρύτερης μάζας των οπαδών του Παναιτωλικού, με την περσινή εντυπωσιακή κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας να αποτελεί πλέον μελαγχολική ανάμνηση. Οι περαιτέρω μεταγραφικές κινήσεις θα είναι σίγουρα κλειδί για όλα τα παραπάνω.
Τα «καναρίνια» θα πρέπει να κάνουν ρελάνς με την απόκτηση ενός κράχτη σέντερ φορ, ενός τερματοφύλακα που θα καλύψει ως ένα βαθμό την αποχώρηση των Μπλάζιτς και Τζενάμο και δυο περιφερειακών επιθετικών. Οι υπό δοκιμή Λούνα και Σίλβα πιθανότατα θα αποκτηθούν, ενώ μετέωρη είναι η παραμονή του Παύλου Μητρόπουλου, με τον τελικό λόγο να τον έχει η ΑΕΚ που θα πρέπει να πληρώσει ένα ποσό της τάξης των 150.000 ευρώ για να τον αποκτήσει.

πηγή: Sentragoal.gr