Σήμερα στον τελικό Σολωμού – Πλατανιώτη

Υπό τους ήχους του soundtrack του Αλμπέρτο Ιγκλέσιας, από την ταινία «La piel que habito» (σ.σ. «Το δέρμα που κατοικώ»), το ελληνικό ντουέτο της συγχρονισμένης κολύμβησης, Δέσποινα Σολωμού και Ευαγγελία Πλατανιώτη (με καταγωγή από τη Ναυπακτία), πήρε την όγδοη θέση στα προκριματικά του ελεύθερου προγράμματος και την πρόκριση στον τελικό της Τρίτης (7/8, 17:00)

Οι κολυμβήτριές μας, εκτελώντας ένα όμορφο πρόγραμμα, συγκέντρωσαν 44.340 βαθμούς για το τεχνικό κομμάτι ενώ η καλλιτεχνική εντύπωση τους έδωσε 44.500 βαθμούς, καταλαμβάνοντας συνολικά 88.840.

Πάντως και οι δυο Ελληνίδες αθλήτριες εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για τη βαθμολογία που κατέλαβαν, τονίζοντας ότι περίμεναν κάτι καλύτερο, ωστόσο δήλωσαν αισιόδοξες για τον τελικό.

Την κορυφαία βαθμολογία και στο ελεύθερο πρόγραμμα είχαν οι Ρωσίδες, που είναι αλλωστε και το φαβορί, οι οποίες και εκτέλεσαν ένα εξαιρετικό πρόγραμμα, συγκεντρώνοντας 98.600 ενώ τις πολύ καλές Ισπανίδες, που αρχικά κατετάγησαν δεύτερες, εκτόπισαν από τη δεύτερη θέση οι εντυπωσιακές Κινέζες.

πηγή : sentragoal.gr