Ακατάλληλο το σχολικό συγκρότημα του 2ου Γυμνασίου-Λυκείου Ναυπάκτου

Με έγγραφό της η τεχνική υπηρεσία του δήμου,βγάζει ακατάλληλο το σχολικό συγκρότημα του 2ου Γυμνασίου-Λυκείου Ναυπάκτου, αναστατώνωντας για μια ακόμη σχολική χρονιά τους μαθητές.

Στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο Ναυπακτίας ακούστηκαν σοβαρά πράγματα από τον δήμαρχο Ναυπάκτου όσον αφορά τη στατικότητα του συγκροτήματος λέγοντας ότι δεν τηρήθηκε ο ισxύων τότε αντισεισμικός κανονισμός (του ’85), αφού στην αυτοψία βρέθηκαν στις κολώνες αντί των 24 άρων σίδερων μόλις 8. Μάλιστα γνωστοποίησε την πρόθεση της δημοτικής αρχής να προσφύγει και για το θέμα αυτό στον εισαγγελέα (ίσως λίγο αργά).

Βέβαια στους παροικούντες εν τη Ιερουσαλήμ αυτό το γεγονός δεν αποτελεί από μόνο του έκπληξη αφού πολλοί γνώριζαν τα προβλήματα του συγκροτήματoς. Αυτό που προβληματίζει όμως είναι γιατί αυτό το θέμα έρχεται αυτή τη χρονική στιγμή. Μια ανάσα από την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς,και αυτή την τόσο δύσκολη οικονομικά συγκυρία όπου μαθητές και οικογενειακοί προγραμματισμοί (φροντιστήρια),πέφτουν έξω. Αυτό που ανακοινώθηκε πάντως είναι η συνεδρίαση της διαδημοτικής επιτροπής παιδείας σήμερα, και η πραγματοποίηση συνάντησης του δήμου Ναυπακτίας με τους αρμόδιους φορείς(γονείς-σύλλογο εκπαιδευτικών κλπ) την Παρασκευή στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ξενία.

πηγή : nafpaktianews.gr