Άγριο κράξιμο στη Νίκη από το Μεσολόγγι για το θέμα της ΔΟΥ

Τα βέλη τοπικών ιστοσελίδων στο Μεσολόγγι δέχεται η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Νίκη Φούντα με αφορμή την ερώτησή της για το θέμα της ΔΟΥ και στην οποία προτείνει κατάργηση της ΔΟΥ Μεσολογγίου και λειτουργία είτε της μιας ΔΟΥ στο Αγρίνιο, είτε μια δεύτερης ΔΟΥ σε Βόνιτσα η Αμφιλοχία.

Γράφει λοιπόν το messolonghinews “μας είναι πολύ δύσκολο να σχολιάσουμε την πρόταση της βουλευτή της ΔΗΜ.ΑΡ., Νίκης Φούντα που διατυπώνει μέσω ερώτησης στη Βουλή, σχετικά με τη λειτουργία της Δ.Ο.Υ. στην Αιτωλοακαρνανία, διότι η νεαρή βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ. ζητά από τον υπουργό Οικονομικών την ακύρωση του σχεδιασμού για λειτουργία Δ.Ο.Υ. στην πρωτεύουσα του νομού, στο Μεσολόγγι δηλαδή, όπως συμβαίνει σε όλη την επικράτεια και προτείνει την ίδρυση μίας Δ.Ο.Υ., στο Αγρίνιο και άλλης μίας είτε στη Βόνιτσα είτε στην Αμφιλοχία!!!”

Με περισσότερο οξύ ύφος το saltseno.blogspot.gr γράφει : “Τελικά φαίνεται πως και οι νέοι πολιτικοί δε διαφέρουν καθόλου από τους παλιότερους σε όποιο κόμμα κι αν ανήκουν.Το αποδεικνύει η 32χρονη βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της ΔΗΜΑΡ Νίκη Φούντα, αρχιτέκτονας, κάτοικος Εξαρχείων με καταγωγή από τη Βόνιτσα….
Αφού λοιπόν «της έκατσε το βουλευτιλίκι» αποφάσισε ότι είναι βουλευτής Βόνιτσας (λόγω καταγωγής) και Αγρινίου (περισσότεροι ψήφοι) και για να το αποδείξει κατέθεσε ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομικών σχετική με την συγχώνευση-κατάργηση των ΔOY.” Και συνεχίζει : “Αποσιωπά η κ. Φούντα ότι η Δ.Ο.Υ. Μεσολογγίου στεγάζεται σε σύγχρονο δημόσιο κτήριο, ενώ για τη Δ.Ο.Υ. Αγρινίου πληρώνει τεράστιο ενοίκιο το ελληνικό δημόσιο. Ψεύδεται και για τις”μεγαλύτερες αποστάσεις” αφού οι αποστάσεις με αυτοκίνητο περίπου είναι: Βόνιτσα-Αγρίνιο μία και μισή ώρα, Βόνιτσα-Μεσολόγγι μία και μισή ώρα, Ναύπακτος-Αγρίνιο μία ώρα, Ναύπακτος- Μεσολόγγι μισή ώρα, Αμφιλοχία-Αγρίνιο τρία τέταρτα της ώρας, Αμφιλοχία-Μεσολόγγι τρία τέταρτα της ώρας, Αστακός-Αγρίνιο μία και μισή ώρα, Αστακός Μεσολόγγι μία ώρα, Μενίδι-Αγρίνιο μία και μισή ώρα, Μενίδι-Μεσολόγγι μία και μισή ώρα και Αγρίνιο Μεσολόγγι μισή ώρα. “Ιδιάζουσα περίπτωση” λοιπόν η “λογική” της κ. Φούντα και μεροληπτική, όπως μας είχαν συνηθίσει και παλιότεροι βουλευτές του νομού μας! Να τη χαιρόμαστε τη νεαρή βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας!”