Προβλημάτισε ο Παναιτωλικός – Φιλική ήττα (2-0) στον Πύργο από τον Πανηλειακό

Την πρώτη του ήττα στα φετινά φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας γνώρισε ο Παναιτωλικός στον Πύργο από τον Παναιτωλικό. Η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου προβλημάτισε με τη συνολική της εικόνα, ωστόσο είχε τις ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο τέρμα… και να “μπει” στο παιχνίδια. Στα θετικά η κατα διαστήματα καλή συνεργασία των Καμαρά και Ντιμπαλά.

Στο 11′ έγινε το 1-0 για τον Πανηλειακό όταν μετά από ωραία ενέργεια και γύρισμα του Σαλαπάτα, ο Ιωάννου προσπαθώντας να διώξει με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του (αυτογκόλ). Στη συνέχεια ο Παναιτωλικός διατήρησε την εδαφική υπεροχή και είχε κάποιες καλές στιγμές, με κορυφαία το δοκάρι σε κεφαλιά του Ντιμπαλά μετά από σέντρα του Καμαρά στο 40′. Ο Παναιτωλικός είχε άλλες δυο καλές στιγμές με τις τελικές προσπάθειες του Καμαρά να περνάνε λίγο άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Εξαίρεση η σωτήρια επέμβαση του Στεφανάκου μετά από κοντινό πλασέ του Παναγόπουλου. Λίγο αργότερα στο 80′ ο Πανηλειακός κερδίσε πέναλτι μετά από χέρι αμυντικού σε σουτ του Σαλαπάτα. Ο ίδιος παίχτης έκανε το 2-0!

Ο Πανηλειακός ξεκίνησε ως εξής: Αθανασόπουλος, Κουλός, Λούγκος, Κολοβός, Κολόκας, Πέτρου, Οικονομόπουλος, Σαλαπάτας, Μήτρου, Φ. Παναγόπουλος, Κατσαρός.
Ενώ στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Σαραμαντάς, Τζουμάκας, Φράγκος, Γκρίλας.

Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε ως εξής: Στεφανάκος, Μπακάκης, Γκόλιας, Ακουάρο, Ιωάννου, Μπογκντάνοβιτας, Μητρόπουλος, Φαβάλι, Ντιμπαλά, Δάρλας, Καμαρά.
Ενώ στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Σφακιανάκης, Κούσας, Κουτσοσπύρος, Μύγας, Πασσάς.

πηγή φωτό : iliaoikonomia.gr