Με γεμάτο «κλουβί» για νικηφόρο ποδαρικό!

Ο στόχος είναι ξεκάθαρος! Επιστροφή στην Super League και η αποστολή για τον Παναιτωλικό ξεκινάει το απόγευμα του Σαββάτου κόντρα στην Καλλονή στο Αγρίνιο!

Οι Αγρινιώτες, στα… χαρτιά θεωρούνται αν όχι το πρώτο σίγουρα ένα από τα βασικά φαβορί για άνοδο στα… μεγάλα σαλόνια! Όμως αυτό πρέπει να αποδειχθεί και μέσα στο γήπεδο όπως τονίζει καθημερινά στους παίκτες του ο Νίκος Καραγεωργίου.

Η δύσκολη αποστολή της ομάδας του Παναιτωλικού για επιστροφή στην Σούπερ Λίγκα αρχίζει το απόγευμα του Σαββάτου (ΟΤΕ ΤV, 17.00μ.μ) κόντρα στην υπολογίσιμη Καλλονή!

Ο κόσμος του Αγρινίου… διψάει να ξαναδεί την ομάδα σε δράση και να κλείσει ο… εφιάλτης της περσινής χρονιάς και αναμένεται να δώσει βροντερό παρών στο γήπεδο όπως άλλωστε συνηθίζει εδώ και πολλά χρόνια! Με εξαίρεση τον τραυματία Μουμίν, ο Καραγεωργίου δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα και αναμένεται να παρουσιάσει μια αξιόμαχη ενδεκάδα!

Στην αποστολή που βρίσκονται 19 παίκτες είναι οι: Τακίδης, Στεφανάκος, Κουτρομάνος, Γκόλιας, Κούσας, Ακουάρο, Μπακάκης, Δάρλας, Ιωάννου, Μητρόπουλος, Φαβάλι, Μύγας, Σφακιανάκης, Γιάνεφ, Μπογκντάνοβιτς, Καμαρά, Πασάς, Ντιμπαλά, Κουτσοσπύρος.

πηγή : gazzetta.gr