Εκπαιδευτικά προγράμματα σε μαθητές Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στη ΛΣΤ΄ ΕΚΠΑ

Η ΛΣΤ΄ ΕΠΚΑ ενημερώνει πως θα υλοποιήσει εκπαιδευτικά προγράμματα σε μαθητές της πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Ν. Αιτωλοακαρνανίας και Ν. Λευκάδας στο πλαίσιο της δράσης Περιβάλλον και Πολιτισμός 2012: «Παντέχνου Πυρός Σέλας-Λαμπερές Ιστορίες Φωτιάς», που διοργανώνει η Γενική Γραμματεία Πολιτισμού του Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα θα πραγματοποιηθούν 11 και 12 Οκτωβρίου 2012 στα αρχαιολογικά μουσεία Αγρινίου, Θυρρείου και Λευκάδας, ενώ στις 13 και 14 Οκτωβρίου τα μουσεία θα παραμείνουν ανοιχτά για τους επισκέπτες.

Ειδικά στο μουσείο Θυρρείου το κοινό μπορεί να ξεναγηθεί μόνον κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με την Εφορεία μας έως και την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους χώρους συμμετοχής και τους υπευθύνους αυτών μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ. 26310-55654, κα Γαβρίνα Δήμητρα ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτισμού στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.yppo.gr (διαδρομή «Προβολές- εικονίδιο «Περιβάλλον και Πολιτισμός» – Σχετικά αρχεία- Χώροι Συμμετοχής 2012).