Νίκος Καραγεωργίου : “Ο Παναιτωλικός δεν έχει άλλον στόχο εκτός από την άνοδο”

Τι δήλωσαν οι προπονητές των δυο ομάδων Κώστας Βασιλακάκης και Νίκος Καραγεωργίου μετά την λήξη του αγώνα στο γήπεδο της Καβάλας.

Νίκος Καραγεωργίου: «Τηρουμένων των αναλογιών και οι δυο ομάδες έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι, χωρίς να είναι ένα σούπερ παιχνίδι έγιναν φάσεις και από τις δυο πλευρές, θα μπορούσαν να είχανε σημειωθεί γκολ παρ’ όλα αυτά είτε οι τερματοφύλακες είτε η αστοχία κάποιων παικτών δεν έφεραν το γκολ. Η εικόνα, το περιβάλλον και οι συνθήκες θύμιζαν λίγο από Σούπερ Λίγκ, λίγο από την αίγλη των δυο ομάδων από το πέρασμα τους από την μεγάλη κατηγορία, ελπίζουμε ότι η συνέχεια και ο ρυθμός που θα αποκτήσουν θα τους δώσει την δυνατότητα να ξαναγίνουν ομάδες της Σούπερ Λίγκ. Ο Παναιτωλικός δεν έχει άλλον στόχο εκτός από την άνοδο, μπορεί η εικόνα μας ίσως να μην το δείχνει όμως τα παιχνίδια είναι αυτά που θα μας βοηθήσουν να γίνουμε καλύτεροι. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Καβάλας για την προσπάθεια της, συγχαρητήρια σε όλους τους φιλάθλους.

Κώστας Βασιλακάκης: «Έγινε μια μεγάλη προσπάθεια και από τις δυο ομάδες, στα πρώτα παιχνίδια οι ομάδες δεν είναι στην ετοιμότητα που θα πρέπει να είναι, λίγο περισσότερο εμείς. Όλα τα παιδιά έδειξαν μεγάλη θέληση και διάθεση, έγιναν ευκαιρίες και από τις δυο τις ομάδες και το αποτέλεσμα έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι είναι δίκαιο. Έχουμε μπροστά μας έναν μαραθώνιο μας έμειναν ακόμη 38 παιχνίδια. Για εμάς η μεγαλύτερη δυσκολία είναι τα συνεχόμενα παιχνίδια και δεν έχουμε τον χρόνο μέσα στην εβδομάδα να δουλέψουμε με την ομάδα όπως θέλουμε. Κοιτάμε να διαχειριστούμε τους παίκτες έτσι ώστε να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στους συνεχόμενους αγώνες. Πάντα όταν δεν κερδίζεις στην έδρα σου ή όταν κάνεις ισοπαλία δεν μπορείς να είσαι ευχαριστημένος αλλά είμαι ευχαριστημένος περισσότερο από την προσπάθεια και την διάθεση των παικτών. Ο κόσμος έδειξε να το κατάλαβε και πιστεύω πως από παιχνίδι σε παιχνίδι θα γινόμαστε και καλύτεροι».

πηγή : Γιάννης Σιαπέρας kavalawebnews.gr