25 χρόνια στον 67χρονο που βίαζε τα εγγόνια του σε χωριό του Αγρινίου

25 χρόνια φυλάκισης, η ανώτερη ποινή, επιβλήθηκε από Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στο Μεσολόγγι στον 67χρονο που κατηγορούνταν για τον βιασμό του εγγονού και της εγγονής του, ηλικίας 9 και 11 ετών αντίστοιχα.

Το Δικαστήριο δεν αποδέχθηκε κανένα ελαφρυντικό για τον κατηγουρούμενο, αφού η κατάθεση της μητέρας των παιδιών, κόρης του 67χρονου, ήταν καταπέλτης για τον ίδιο. Η ίδια παραδέχθηκε ότι πριν παντρευτεί είχε βιαστεί κατ΄επανάληψη από τον πάτερα της. Εκτός αυτού ο βιασμός των δυο μικρών παιδιών πιστοποιήθηκε και από ιατροδικαστική εξέταση. Το δικαστήριο απέρριψε τους ισχυρισμούς του 67χρονου πως η κατηγορία που του απευθύνονταν ήταν σκευωρία της κόρης του για να καταχραστεί την περιουσία του.

Υπενθυμίζεται τον περασμένο Αύγουστο η μητέρα είχε εμπιστευτεί τα δυο παιδιά στον 67χρονο όταν αναγκάστηκε να αναζητήσει δουλειά στην Αθήνα. Ωστόσο τα παράπονα των παιδιών στην μητέρα σχετικά με την κακοποίησή τους από τον “παππού” τους, οδήγησαν στην καταγγελία του περιστατικού. Η υπόθεση είχε προκαλέσει και προκαλεί ακόμη σοκ στην τοπική κοινωνία.