Πρώτη νίκη με τριάρα ο Παναιτωλικός [70 pics]

Την πρώτη του νίκη πέτυχε ο Παναιτωλικός, που φιλοξένησε τον Βύζαντα και με οδηγό την παράδοση κατάφερε να επικρατήσει με σκορ 3-0.

Ασυζητητί ΜVP του αγώνα ο Χρήστος Κουτσοσπύρος

Ο Παναιτωλικός παρουσιάστηκε με δύο πρόσωπα στο αγώνα… Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου εμφανίστηκε αγχωμένη και έχοντας προβλήματα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού δεν κατάφερε να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες μπρτοστά από την αντίπαλη εστία. Στο δεύτερο όμως ημίχρονο τα καναρίνια μπήκαν δυνατά στο αγώνα και με τον Κουτσοσπύρο που ήταν αναμφισβήτητα ο ΜVP του αγώνα άνοιξαν το σκόρ. Τότε ουσιαστικά τέλειωσε και ο αγώνας αφού μετά το πρώτο γκολ η ομάδα του Αγρινίου, άφησε στην άκρη το αγχος, πήρε τα πάνω της και πετυχαίνοντας άλλα δυο γκολ πέτυχε μια άνετη νίκη.

Οι γηπεδούχοι, που δεν είχαν περιθώριο για νέα απώλεια καθώς ήδη είχαν σπαταλήσει τέσσερις πολύτιμους βαθμούς, μπήκαν μουδιασμένα στο πρώτο ημίχρονο, δείχνοντας κάπως αγχωμένοι να σκοράρουν.Για να το πετύχει αυτό χρειάστηκε να περάσει μία ώρα παιχνιδιού, καθώς στο 60′ ο Κουτσοσπύρος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, με το τέρμα αυτό να είναι το πρώτο στην σεζόν για την ομάδα από το Αγρίνιο.Μάλιστα, οι παίκτες του Καραγεωργίου δεν αρκέστηκαν σε αυτό καθώς τους… άνοιξε η όρεξη και μόλις πέντε λεπτά αργότερα διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Πασά κλειδώνοντας έτσι το πρώτο τους τρίποντο για τον Παναιτωλικό. Το τελικό σκορ έγραψε λίγο πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκεια ο Ακουάρο με σουτ.

Οι οργανωμένοι έκαναν την αισθητή την παρουσία τους με βαρελότα πίσω από την εστία του Τακίδη

Ένταση με τους οργανωμένους
Ενταση υπήρξε λίγο πριν την έναρξη του αγώνα όταν δεκάδες οργανωμένοι οπαδοί του Παναιτωλικού, συγκεντρώθηκαν στην πλατεία κοντά στο γήπεδο έξω από τη μεγάλη εξέδρα. Οι οπαδοί φωνάζουν συνθήματα κατά του Φ.Κωστούλα. Υπήρξε ακόμη κξαι φραστική επίθεση κατά του μέλους του Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναγιώτη Μπεσίνη. Κατόπιν οι οργανωμένοι μετακινήθηκαν στην οδό Προυσσιωτίσης έξω από την θύρα 6, όπου πέταξαν βαρελότα εντός του γηπέδου στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Το σκηνικό φυσικά είναι επακόλουθο της κόντρας διοίκησης και οργανωμένων.

Σήμερα ο Παναιτωλικός δεν τον "χρειάστηκε" - Στη συνέχεια όμως;;;

Τραυματισμός για τον Καμαρά
Ο Ανρί μπήκε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο μετά από λίγο αντικαταστάθηκε από τον Π. Μητρόπουλο. Ο προπονητής του Παναιτωλικού στη συνένετυξη τύπου απέδωσε τον τραυματισμό του στα συνεχόμενα παιχνίδια και πρόσθεσε πως αύριο θα κάνει υπέρηχο, ώστε να διαπιστωθεί ο τραυματισμός του. Θεωρείται ωστόσο απίθανο να προλάβει το μάτς με τον Φωκικό την προσεχή Τετάρτη.

Καραγεωργίου : «Για μένα έχει τελειώσει ο Ντιμπαλά» – «Ελπίζω να το λύσουμε όλες οι πλευρές…»

Παναιτωλικός (Νίκος Καραγεωργίου): Τακίδης, Μπακάκης, Ιωάννου, Ακουάρο, Σφακιανάκης, Δάρλας (53′ Γκόλιας), Κούσας, Πασάς, Φαβάλι, Κουτσοσπύρος, Γιάνεφ (53′ Καμαρά, 75′ λ.τ Μητρόπουλος).

Βύζας Μεγάρων (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Πουρής, Πιτσάκος, Γρομητσάρης, Κοκόλης, Βελέτης, Ταμπάκης, Σιώκος, Ρεκλείτης, Μανδύλης, Ντιαλό, Θ. Βλάχος.