H Xρυσή Αυγή καταγγέλλει για συκοφάντηση την αντιφασιστική πρωτοβουλία

Με την ακόλουθη ανακοίνωση της η Χρυσή Αυγή απαντά σε ανακοίνωση της αντιφασιστικής – αντιρατσιστικής πρωτοβουλίας υποστηρίζοντας ότι δεν συμμετείχε κανένα μέλος της στην επίθεση κατα Πακιστανών στο Παναιτώλιο.

Η ανακοινώση έχει ως εξής:
Μέσα στο γενικό πλαίσιο συκοφάντησης του κινήματος μας, εντάσσεται και η συκοφαντική επίθεση που εξαπέλυσε η νεοσυσταθείσα οργάνωση «αντιφασιστική – αντιρατσιστική πρωτοβουλία» ενάντια στο κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών, για τις συμπλοκές μεταξύ Ελλήνων και Πακιστανών στο Παναιτώλιο του δήμου Αγρινίου, την περασμένη Δευτέρα. Δεν παρέλειψε βεβαίως να κατηγορήσει τη Χρυσή Αυγή και για τη συμπλοκή μεταξύ Ελλήνων και Ρομά πριν από μερικές εβδομάδες, επίσης στο Παναιτώλιο.
Κύριοι της πρωτοβουλίας, το γεγονός ότι το κίνημα μας από δεκαετίες είχε προειδοποιήσει για τα σημερινά προβλήματα, που δημιουργεί η αφύσικη συμβίωση ετερόκλητων λαών, ποσό δε μάλλον εισβολέων, δεν σημαίνει ότι ευθυνόμαστε για βίαιες ενέργειες εις βάρος οιονδήποτε! Το γεγονός ότι υπερασπιζόμαστε τα συμφέροντα του Ελληνικού λάου και στεκόμαστε στο πλευρό του, εν αντιθέσει με κάτι οργανώσεις και κινήσεις που προέρχονται από κόμματα του κατεστημένου, σαν και του λόγου σας, δεν μας κάνει εγκληματίες! Το γεγονός ότι θέλουμε μια Ελλάδα που να ανήκει στους Έλληνες, δεν μας κάνει δολοφόνους! Ούτε επίσης σας έχουν δοθεί εισαγγελικές και δικαστικές αρμοδιότητες. Τα λαϊκά δικαστήρια, ξέρουμε είναι στο αίμα σας, αλλά μας τελείωσαν! Για τις ανυπόστατες κατηγορίες εναντίων μας, επιφυλασσόμεθα παντός νομίμου δικαιώματός μας!
Ας ήταν για μια στιγμή, με το ίδιο πάθος που υποστηρίζετε τους εισβολείς, να στηρίζατε τα συμφέροντα των Ελλήνων, ίσως να μην ήμασταν στη κατάσταση που είμαστε τώρα. Αλλά το ανθελληνικό σας μένος και τα κούφια ιδεολογήματα σας, δεν σας επιτρέπουν τέτοιου είδους «ρατσιστικές συμπεριφορές».
Όσον αφορά το όποια γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο Παναιτώλιο, έχουμε να πούμε πως δεν συμμετείχε κανένα μέλος μας, ούτε γνωρίζουμε τους λογούς και τον τρόπο που εξελίχθησαν, πέραν των δημοσιευμάτων, που και αυτά δεν παραλείπουν να αφήνουν υπόνοιες για «ρατσιστική επίθεση» την στιγμή που η ίδια η αστυνομία δεν έχει ξεκαθαρίσει την υπόθεση.
Διευκρινίζουμε για πολλοστή φορά, πως το κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών, Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή, εκλεγμένο από το 7% του Ελληνικού λαού, συμμετέχει και δημιουργεί νόμιμες πολιτικές εκδηλώσεις και πως καταδικάζουμε τη βία σαν μέτρο πολίτικης, από όπου και αν προέρχεται!