Η συνέντευξη τύπου – Καραγεωργίου : “Δεν κρατάμε τίποτε περισσότερο εκτός από τους τρεις βαθμούς”

Καραγεωργίου: «Δεν κρατάμε τίποτε περισσότερο εκτός από τους τρεις βαθμούς»
«Το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι στέφτηκε με επιτυχία διότι σε αυτό το πρωτάθλημα οι βαθμοί παίζουν σημαντικό ρόλο και ιδιαίτερα για εμάς που έχουμε στόχο την άνοδο. Ο αγώνας ήταν δυναμικός, είχε πάθος. Σε ορισμένα κομμάτια ο αντίπαλος ήταν καλύτερος από εμάς, όμως δημιουργήσαμε κάποιες προϋποθέσεις όπως αυτή του πρώτου λεπτού και αυτή του γκολ και ευτυχήσαμε να πετύχουμε ένα τέρμα και να πάρουμε μια νίκη που την θεωρώ πολύ σημαντική και την είχαμε ανάγκη. Μια νίκη επί ενός πολύ άξιου αντιπάλου που τον αδικεί η βαθμολογική του θέση, Εάν η αγωνιστική του εικόνα ήταν όπως η σημερινή, η αξία του είναι υψηλότερη. Δεν κρατάμε τίποτε περισσότερο εκτός από τους τρεις βαθμούς. Μας περιμένει άλλο ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Συνεχίζουμε κάθε Κυριακή με ένα στόχο, την άνοδο».

Τζαναβάρας: «Μια πολύ άδικη ήττα»
«Θεωρώ ότι ήταν μια πολύ άδικη ήττα για την ομάδα μας. Κάναμε μια πολύ καλή προσπάθεια. Ένα πολύ καλό παιχνίδι απέναντι σε παρά πολύ καλό αντίπαλο και φαβορί για το πρωτάθλημα. Δεχθήκαμε το γκολ στα τελευταία λεπτά και δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε. Ήμασταν άτυχοι γιατί προηγουμένως είχαμε το δοκάρι και γενικώς μπορούσαμε να το είχαμε πάρει. Η ομάδα έκανε ένα καλό παιχνίδι έκτος από την φάση στο ξεκίνημα όπου μπήκαμε κάπως μουδιασμένοι και αυτή του γκολ, είχαμε την υπεροχή, την καλή κυκλοφορία, πλαγιοκοπήσαμε, όμως δεν είχαμε τα καλά τελειώματα, ώστε να πετύχουμε ένα γκολ και να πάρουμε την νίκη. Δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν έχω παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μου που κάνανε μεγάλη προσπάθεια. Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι και θεωρώ ότι ήταν μια πολύ άδικη ήττα. Θα συνεχίσουμε την δουλειά μας θα βελτιώσουμε και άλλο την ομάδα και ότι πρέπει να γίνει θα το κάνουμε. Θα βελτιωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι.. Ξέρουμε τα προβλήματα μας. Δουλεύουμε πάνω σε αυτά και όλοι μαζί θα φέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την συμπαράσταση του. Ξέρουμε ότι τον στεναχωρήσαμε αλλά καμιά φορά η μπάλα είναι άτιμη και άδικη. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά και όποιος δουλεύει ανταμείβεται. Καλή συνέχεια στον Παναιτωλικό. Το θετικό που κρατάμε είναι η σημερινή εμφάνιση της ομάδας σε συνάρτηση πάντα με την ποιότητα του αντιπάλου. Το αρνητικό οι τελικές μας προσπάθειες, οι τελικές μας πάσες, ένα πρόβλημα που μας βασανίζει. Αλλάξαμε κάποιους ποδοσφαιριστές να δώσουμε κάποια ώθηση στην επίθεση χάσαμε κάποιες ευκαιρίες, θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα τέρμα αλλά δεν τα καταφέραμε και τελικά το δεχθήκαμε».

Πασάς:«Επαγγελματική νίκη»
«Ήταν ένα πολύ κλειστό παιχνίδι απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο με πολύ πάθος και δύναμη. Με λίγες ευκαιρίες καταφέραμε και πήραμε μια επαγγελματική νίκη. Οι βαθμοί είναι αυτοί που μετράνε και εμείς θα συνεχίσουμε να παίρνουμε όσους πιο πολλούς μπορούμε. Βλέπουμε πλέον την νίκη στο επόμενο παιχνίδι που είναι μέσα στην έδρα μας. Καλή συνέχεια στον αντίπαλο».

Μιλένκοβιτς: «Πρέπει κάτι να γίνει με την διαιτησία»
«Συγχαρητήρια στον Παναιτωλικό για την νίκη του. Τα είπε και ο κόουτς, ήμασταν καλύτεροι, κάναμε καλή προσπάθεια, δεν τα καταφέραμε αλλά θα πρέπει να βλέπουμε μπροστά μας. Μπορεί να μην είναι δικό μου το θέμα αλλά κάτι πρέπει να γίνει με το θέμα της διαιτησίας. Πρέπει οι αρμόδιοι να δούνε το θέμα και να κάνουν κάτι για αυτό.