Νέο κεφάλαιο Δούρου, στις “Ροζ ιστορίες” του ΣΥΡΙΖΑ

Φαίνεται να ξεχειλίζουν από… λίμπιντο και… ορμές εκεί στην Κουμουνδούρου!

Αφού πως αλλιώς θα μπορούσες να ερμηνεύσεις την νέα “πολιτική” παρέμβαση της κ. Ρένα Δούρου σε γνωστό Αμερικανικό περιοδικό-λίγες ώρες μετά τα… καραγκιοζιλίκια του Τατσόπουλου- όπου αναφέρεται στις σεξουαλικές επιδόσεις του Αλέξη Τσίπρα, και τις οποίες οι… αδίστακτοι πολιτικοί αντίπαλοι της Αριστεράς τις χρησιμοποίησαν ως… φόβητρο (κατά την κυρία Δούρου πάντα) στην διάρκεια της προεκλογικής περιόδου;

Μιλώντας στο αμερικανικό περιοδικό GQ, η Ρένα Δούρου θέλησε να τονίσει με εμφαντικό τρόπο τον πόλεμο που δέχθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά για να μην κερδίσει τελικά τις εκλογές.Πάνω στην κουβέντα λοιπόν, η βουλευτής είπε: «Τα πράγματα έφτασαν να είναι πολύ γελοία. Το μοναδικό που δεν είπαν ήταν ότι ο Τσίπρας θα πηδήξει τις γυναίκες σας».

Η κα Δούρου αναφέρθηκε επίσης και στο επεισόδιο με τον Ηλία Κασιδιάρη και το χαστούκι στη Λιάνα Κανέλλη τονίζοντας: «Το μοναδικό που με κάνει πραγματικά θυμωμένη είναι ότι, για μέρες μετά, αυτό το γαμ@μ$ν* κλιπάκι αναπαράχθηκε από τα μίντια και τα social media. Ο τύπος πέταξε το νερό και το βίντεο παίχτηκε μέχρι και στο Τόκυο». Όσο για τους λόγους που ο Ηλίας Κασιδιάρης εξαγριώθηκε μαζί της, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ήταν σαφής: «Το πρόβλημά του είναι ότι είμαι ξανθιά, νέα και πολιτικός. Μην ξεχνάτε ότι οι νεο-ναζιστικές οργανώσεις, σχετικά με τις γυναίκες, θεωρούν ότι πρέπει να είναι μητέρες».

Σύντροφοι και συντρόφισες συγκρατηθείτε…

πηγή : lykavitos.gr