Ένας άλλος Παναιτωλικός κέρδισε στην Πάτρα

Μπορεί ο Παναιτωλικός να ηττήθηκε στην Πάτρα από την Παναχαϊκή, όμως ένας άλλος Παναιτωλικός κέρδισε στην Πάτρα… Είναι η ομάδα χάντμπολ γυναικών του Παναιτωλικού που επιβλήθηκε με 16-22 επί της Ακαδημίας των Σπόρ στο Κουκούλι.

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη του πήρε το γυναικείο τμήμα Χειροσφαίρισης του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ μας για το Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών Ελλάδος στο παιχνίδι που έγινε στην Πάτρα με την τοπική Ακαδημία Πατρών.Οι κοπέλες μας με μία εμφάνιση νικητή κατάφεραν να αποδράσουν με τους δύο βαθμούς της νίκης από μια δύσκολη έδρα όπως αυτή της Ακαδημίας Πατρών και να κοιτάζουν με αισιοδοξία το μέλλον.

Το σκορ εξελίχθηκε ως εξής : στο 10’ 1-3, στο 20’ 6-9 και ημίχρονο 7-13.Στο 40’ 10-16, στο 50’ 12-20 και το παιχνίδι τελείωσε 16-22.
Αγωνίστηκαν οι Σίασου (Τ/Φ), Σπυροπούλου (Τ/Φ), Ευστρατίου, Μηλιόρδου, Αλεστά, Μάνθου, Λουμπαρδιά, Μαντέλου, Πουρνάρα, Δήμου, Κοκώνη, Κουτσαυτοπούλου.Σκόραραν οι Μάνθου πρώτη σκόρερ με 7 γκολ, Δήμου και Κοκώνη από 6 γκολ, Λουμπαρδιά 2 γκολ και Πουρνάρα 1 αλλά και όλες οι υπόλοιπες αθλήτριες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό τηρώντας πιστά τις οδηγίες του προπονητή τους Κου Ραμμόπουλου.

Ευχαριστούμε για ακόμα μια φορά τους χορηγούς μας που μας στηρίζουν σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια.
Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα μας την Κυριακή 16/12/2012 και ώρα 15:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δ. Α. Κ. Αγρινίου με αντίπαλο την ομάδα του Πήγασου Αιγίου, όπου με την βοήθεια του κόσμου που θα είναι κοντά μας, θα προσπαθήσει να φτάσει στην τέταρτη συνεχόμενη νίκη της. Σας περιμένουμε όλους!!!