Ξεκινάει προπονήσεις στον Παναιτωλικό ο Μελισσάς!

Οι διορθωτικές κινήσεις στον Παναιτωλικό και το… επαναχτίσιμό του στα πρότυπα του Εργοτέλη, συνεχίζεται. Έτσι, μετά τον Τζούνιορ που γυμνάζεται κανονικά με την ομάδα και έχουν απομείνει τα τυπικά για να υπογράψει το εξάμηνο συμβόλαιό του, οι πληροφορίες της mikriliga.com αναφέρουν πως άλλος ένας παίκτης που έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Καραγεωργίου στους Κρητικούς, ο Πασχάλης Μελισσάς, είναι έτοιμος να ενταχθεί στο πρόγραμμα των Καναρινιών.

Ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο 30χρονος μέσος, που αποχωρεί από την κυπριακή ΑΕ Πάφου, έχει φτάσει στο Αγρίνιο και αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις με την ομάδα. Έτσι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα αποτελέσει τη δεύτερη κίνηση που θα ολοκληρώσουν οι Αγρινιώτες τον φετινό χειμώνα… Εν συνεχεία, θα γίνει κίνηση για επιθετικό, ενώ δεν αποκλείεται να αναζητηθεί και τερματοφύλακας.

Την ίδια στιγμή, σενάρια κάνουν λόγο για εμπλοκή της ΑΕΚ στην περίπτωση απόκτησης του Παύλου Μητρόπουλου, ο οποίος την Τρίτη εμφανιζόταν κλεισμένος από τον Άρη…

πηγή : mikriliga.com