Τι ψάχνει η τοπική ΝΔ στον Αστακό ;;;

Σε ανακοίνωσή της η δημοτική επιτροπή Ν.Δ. Αστακού καλεί σε στήριξη για να μην κλείσουν τα γραφεία της ΝΔ στον Αστακό. Πλέον δεν υπάρχουν οι οικονομικοί πόροι για τη λειτουργία του αφού ο δήμαρχος Πυθαγόρας Σαμαράς σταμάτησε να χρηματοδοτεί την οργάνωση, πράγμα που έκανε τα δύο τελευταία χρόνια προσφέροντας 150 ευρώ μηνιαίως. Τα στελέχη της ΝΔ στον Αστακό απευθύνθηκαν αρμοδίως στο κόμμα, αλλά “δεν βρήκαν την πρέπουσα ανταπόκριση”, καθώς ως γνωστόν το κόμμα είναι χρεοκοπημένο. Χρωστά πάνω 120εκατομμύρια ευρώ στις τράπεζες εκ των οποίων τα 105περίπου στην Αγροτική Τράπεζα, δηλαδή στις πλάτες του Ελληνα. Και τώρα θα πρέπει οι Ξηρομερίτες για να μην κλείσουν τα γραφεία της ΝΔ στον Αστακό να βάλλουν το χέρι στην τσέπη… Είναι προφανές πως στη ΝΔ ψάχνουν για μ@λ@κες….

Αναλυτικά η ανακοίνωση της δημοτικής επιτροπής Ν.Δ. Αστακού:
Μετά από πολλά χρόνια λειτουργίας των Γραφείων της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Αστακού της Νέας Δημοκρατίας, αυτά κινδυνεύουν να κλείσουν. Αιτία, τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Δημοτική Επιτροπή αφού μέχρι σήμερα τα έξοδα που ανέρχονται σε διακόσια (200 ) ευρώ τον μήνα πλέον δεν μπορούν να εξευρεθούν, από την στιγμή μάλιστα που σημαντικό μέρος αυτών (150 €υρώ) τα δύο (2) τελευταία έτη καλυπτόταν από το σημερινό Δήμαρχο Ξηρομέρου, ο οποίος για προσωπικούς του λόγους αποφάσισε να σταματήσει την οικονομική του στήριξη.

Η σημερινή Δημοτική Επιτροπή με τον Πρόεδρο και τον Γραμματέα της κάνοντας σημαντική προσπάθεια εξεύρεσης λύσης στο οικονομικό πρόβλημα δεν βρήκαν την πρέπουσα ανταπόκριση . Κατόπιν τούτων σας καλούμε όπως στηρίξετε την προσπάθεια.