Χάνουν την εκτίμηση από την πλειοψηφία του κόσμου του Παναιτωλικού [pics + HDvideo]

Έξαλλοι είναι η διοίκηση της ΠΑΕ με τη συμπεριφορά των οργανωμένων οπαδών του Παναιτωλικού και τα υβριστικά συνθήματα κατά του προέδρου Φώτη Κωστούλα και των μελών του ΔΣ στα δυο τελευταία παιχνίδια της ομάδας στο Αγρίνιο με τον Εθνικό Γαζώρου και τον Θρασύβουλο.

Η διοίκηση της ΠΑΕ θεωρεί πως είναι αδιανόητο όταν η ομάδα σημείωσε κάποια καλά αποτελέσματα το προηγούμενο διάστημα και κερδίζει -για παράδειγμα όπως γίνονταν στο ματς με Εθνικό Γαζώρο όταν το σκορ ήταν 1-0 – να υπάρχουν υβριστικά συνθήματα. Η αντίδραση της ΠΑΕ ήταν να δώσει τα εισιτήρια της εξέδρας του ενός ευρώ σε σχολεία έτσι ώστε όπως σημείωσε στην ανακοίνωσή της να μην καταστρατηγηθεί από κάποιους το μέτρο του φθηνού εισιτηρίου. Η αντίδραση των οργανωμένων ήταν στο προχθεσινό ματς με τον Θρασύβουλο να βρίζουν εν χορώ για πολλή ώρα την διοίκηση της ΠΑΕ.

Και ευτυχώς που στις περισσότερες περιπτώσεις οι οργανωμένοι αποδοκιμάστηκαν από τον κόσμο της μεγάλης εξέδρας. Είναι προφανές ότι οι οργανωμένοι ολοένα και περισσότερο χάνουν την εκτίμηση από την πλειοψηφία του κόσμου του Παναιτωλικού.

Warrios κατά Κωστούλα from mytv on Vimeo.

Warriors κατά Κωστούλα from mytv on Vimeo.

Warriors κατά Κωστούλα from mytv on Vimeo.


Οι Warriors κατά του Φ. Κωστούλα from mytv on Vimeo.