Επιτυχίες του Ναυτικού Ομίλου Αγρινίου στα Γιάννενα

Μετά την κοινή παρουσία των κολυμβητών του Ν.Ο. Αγρινίου στα Γιάννενα την 1η Δεκεμβρίου, όπου είχαμε την Κόκκιου Θεοδώρα 13 ετών να χάνει το όριο για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα για 64’’ εκατοστά στα 200 πρόσθιο και τον Νικολό Παντελή 2ο στα50 ελεύθερο και 100 ύπτιο, οι επιτυχίες είχαν συνέχεια.

Στο κύπελλο Χριστουγέννων στην Πάτρα στις 15/12/2012 η 13χρονη Κόκκιου έπιασε το όριο στα 200 και 100 πρόσθιο και ο Νικολός Παντελής ήταν 2ος στα 50 ελεύθερο. Στους 2 αγώνες πήραν μέρος και ο Κόκκιος Γεώργιος που πέτυχε ατομικό ρεκόρ στα 400 και 200 ελεύθερο και ο Νταγιάντας Βασίλειος που ήταν 4ος στα 50 ελεύθερο στα Γιάννενα και 7ος στην Πάτρα, επίσης με ατομικό ρεκόρ.

Κάτω από αντίξοες συνθήκες οι μικροί αθλητές του Ν.Ο.Α. προσπαθούν πάρα πολύ και εκπροσωπούν την πόλη μας σε κολυμβητικούς αγώνες που γίνονται στην περιφέρειά μας αλλά και σε ευρύτερα, όπως Πάτρα, Ιτέα κλπ. Η συνεχής λειτουργία του κολυμβητηρίου θα επιτρέψει καλύτερα αποτελέσματα και ενθάρρυνση στην προσπάθεια τους.

Ας ευχηθούμε λοιπόν με τον καινούριο χρόνο το κολυμβητήριο να λειτουργεί όχι μόνο 7 μήνες το χρόνο και να αναγκάζονται οι αθλητές να μένουν έξω από το νερό για ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Γιατί η προπόνηση δεν αποθηκεύεται επομένως όταν κάνουν διακοπή 5 μήνες αρχίζουν από την αρχή. Ο πρόεδρος Σεραφείμ Γιαννόπουλος, το συμβούλιο του Ν.Ο.Α. και οι προπονητές Χρήστος Νταγιάντας, Χρήστος Μπεκούλης εύχονται χρόνια πολλά σε όλους και στους μικρούς αθλητές ο καινούριος χρόνος να φέρει μόνο νίκες.